екссимволът на Холивуд - Брад Пит, призна, че е срещнал

...
екссимволът на Холивуд - Брад Пит, призна, че е срещнал
Коментари Харесай

Новата любов на Брад Пит е омъжена за друг

екссимволът на Холивуд - Брад Пит, призна, че е срещнал новата си обич - 27-годишната Никол Потуралски, в ресторанта на личния ѝ брачен партньор. Това е станало в Берлин през август 2019 година

Съпругът на Никол е другар на Пит. Двамата се познават от 2009 година Роланд Мери е притежател на първокласния ресторант „ Борхард”. Сприятелил се с Пит по време на фотосите в Германия на шлагера „ Гадни копилета” на Куентин Тарантино.



Миналата година Бард се срещнал и със брачната половинка на Роланд, като незабавно бил запленен от хубостта ѝ.

В момента Брад Пит и Никол Потуралски са влюбени до уши и са на отмора в първокласната му вила „ Шато Миравал” на стойност 67 милиона $, ситуирана в Южна Франция. За първи път двойката е снимана дружно на концерт на Кание Уест през ноември предходната година.



Потуралски не е подавала документи за бракоразвод и към момента е омъжена за Роланд Мери. Двамата имат и наследник, 7-годишния Емил Роланд. Момчето неотдавна почнало учебно заведение в Берлин, само че в този момент му се наложило да се реалокира с майка си в Бевърли Хилс в Съединени американски щати.

A glimpse inside, ’s romantic weekend at
— Geo English (@geonews_english)
Самият Роланд Мери е на 68 години. Засега той отхвърля да разяснява любовната връзка на брачната половинка си с Брад Пит.

Негови близки обаче описват че е „ философски” надъхан по отношение на „ близкото приятелство” на жена си с холивудската звезда.

Роланд е бил женен няколко пъти, има общо пет деца и гледа позитивно на живота, като не ревнува и не се въздейства от отрицателни мнения.

A post shared by (@nico.potur) on Aug 24, 2020 at 3:17am PDT
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР