Експертите са предложили някои изненадващи хранителни съвети, които могат да

...
Експертите са предложили някои изненадващи хранителни съвети, които могат да
Коментари Харесай

Диетологът споделя пет изненадващи храни, които могат да помогнат за облекчаване на най-тежките симптоми на сенна хрема

Експертите са предложили някои изненадващи хранителни препоръки, които могат да оказват помощ на британците да се борят със признаците на сенна хрема.

С пролетта в разгара си, неизбежната поленова бомбардировка е настроена да трансформира сезона в призрачен сън със сърбящи очи за страдащите от алергия. Флора, натуропатичен хранителен терапевт, който завладя TikTok като стихия под името @flourishlyhealthy, предлага препоръки за това по какъв начин това, което ядем, въздейства на нашето здраве. В най-новия си клип, отдаден на проблемите със сенната хрема, тя предлага диетични и хранителни трикове, с цел да ви помогне да преживеете този цялостен с полени интервал.

Тя е огромна за здравето на червата, наричайки го „ променител на играта “ за вашия имунитет система. Флора поучава: " Можете да подхранвате червата си с пробиотици. " Тя обаче предизвестява, че не всички пробиотици са идентични, като акцентира смисъла на характерни варианти, за които е известно, че понижават равнищата на хистамин, което може да бъде удобно з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР