Експертите по нумерология разказаха как можете да разберете коя банкова

...
Експертите по нумерология разказаха как можете да разберете коя банкова
Коментари Харесай

Експерти: Банковите карти с тези номера привличат пари като магнит

Експертите по нумерология описаха по какъв начин можете да разберете коя банкова карта ще притегли пари и коя би трябвало да се изхвърли, с цел да не се разминете с благосъстоянието.

За да разберете каква сила има картата, прибавете всички цифри. Например 4116 7500 8603 4786 = 4 + 1 + 1 + 6 + 7 + 5 + 0 + 0 + 8 + 6 + 0 + 3 + 4 + 7 + 8 + 6 = 66 = 6 + 6 = 12 = 1 + 2 = 3

Полученото число ще уточни дали имате благополучен номер на банкова карта.

1 - единица - карта с подобен номер може да направи притежателя й благополучен, като му донесе веществен разцвет. За задачата е належащо да извършите огромни покупки, с цел да получите отстъпки.

2 - двойка - такава карта няма да донесе шанс на притежателя. Не си коства да оставяте средства върху нея, защото натрупването на тази карта няма да работи заради разнообразни условия.

3 - три - тази цифра значи, че картата ще бъде сполучлива за тези, които получават приходи от разнообразни източници. Редовният поток от дребни суми ще помогне за актуализиране на паричната сила, в следствие, на което картата ще притегли пари за притежателя си.

4 - четири - такава карта е подобаваща за спестявания и депозити за дълъг интервал. Четворката ще ви помогне да спестите от скъпи покупки. Необходимо е да харчите пари с нараснало внимание и се предлага да върнете изразходваните допустимо най-бързо.

5 - пет - тя е идеална за пътуващи хора. Парите от нея ще бъдат изразходвани за развлечение, тъй че не би трябвало да трансферирате спестявания към нея.

6 - шест - картата е подобаваща за хора, които теглят пари за ежедневни потребности. По-добре да не влагате огромни суми пари, с цел да избегнете изкушението да ги изразходвате за спомагателни покупки.

7 - седем - карта с късметлийски номер. Тя ви разрешава стопански да поддържате бюджет и да спестявате пари. За виновните хора тази цифра ще донесе облага и триумф.

8 - цифра осма - с такава цифра е по-добре да употребявате карта постоянно, с цел да получите приход. Цифрата осем способства за натрупването. За да не отвърне шанса, коства си да го допълвате от разнообразни източници. Така че силата да не застоява.

9 - девет - такава карта демонстрира непоклатимост и, че няма да има забавяния. Можете да поставите заплата, обществени и други заплащания на нея. Използването на тази карта за бизнес не си коства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР