Експертите от Туристическия информационен център представиха Община Русе на националния

...
Експертите от Туристическия информационен център представиха Община Русе на националния
Коментари Харесай

Туристическият информационен център представи Община Русе на Международно експо в Букурещ

Експертите от Туристическия информативен център показаха Община Русе на националния щанд на България на почналото през вчерашния ден Туристическо ревю TTR Romexpo. To се организира в дните сред 24-27 февруари в гр. Букурещ и дава сцена на разпознаваеми туристически услуги и артикули на експерти от над 10 страни.

Посетители от разнообразни краища на света се стопират на щанда на Община Русе и с интерес се срещат с опциите на културно-историческия, религиозния и кулинарния туризъм, както и със събитията, провеждани на територията на общината. Програмата на идния 61-ви Музикален фестивал „ Мартенски музикални дни “, който ще се състои от 11 до 27 март в Русе, също заинтригува огромна част от присъстващите.

Щандът на Община Русе е още една сполучлива реклама на Русе като целогодишна туристическа дестинация. Участието е осъществено посредством Програма за развиване на туризма на Община Русе.

Romexpo се провежда за 45-и път и неговата цел е да покаже най-новите и забавни туристически предложения, събирайки под един покрив туристически организации и оператори, както и реализатори на редица услуги на локално, национално и интернационално равнище. Туристическото експо демонстрира цифрово издържани презентации, привличащи всеки клиент, който търси да избере идната си дестинация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР