Експерти от Световната здравна организация изразиха съмнение за съществуването на

...
Експерти от Световната здравна организация изразиха съмнение за съществуването на
Коментари Харесай

Съществуването на Делтакрон - фалшива новина?

Експерти от Световната здравна организация показаха подозрение за съществуването на Делтакрон - новият вид на коронавирус, който се смята за композиция от предхождащите го Делта и Омикрон, съобщи Франс прес. 
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 407
Според тях евентуално става дума за проба, която е била нечиста в лаборатория в Кипър.

Агенцията цитира и пост в обществените мрежи на Мария ван Керхове - началник на техническата група на отдела за незабавни болести на СЗО с апел да се прекрати използването на понятията Делтакрон, както и на Флурон или Флурона, употребявани за наименуване на комбинацията сред грип и ковид.

Причината - комбинацията сред два вируса е невъзможна, твърди здравният специалист.           

Пред БНР еволюционният имунолог Георги Маринов от Университета в Станфорд също определи информациите, че в Кипър има регистрин случай на Делтакрон като подправени вести.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 407  75% от пробите в София са подозрителни за „ Омикрон “ 75% от пробите в София са подозрителни за „ Омикрон “  Проф. Ива Христова: Омикрон е началото на последните издихания на пандемията Проф. Ива Христова: Омикрон е началото на последните издихания на пандемията  Стряскащ връх в Съединени американски щати на заболели от ковид Стряскащ връх в Съединени американски щати на заболели от коронавирус
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР