Експерти от Областно пътно управление – Бургас регулярно извършват проверки

...
Експерти от Областно пътно управление – Бургас регулярно извършват проверки
Коментари Харесай

АПИ: Не са установени камъни и разпилени предмети преди катастрофата при 316-ти км на АМ „Тракия“

Експерти от Областно пътно ръководство – Бургас регулярно правят инспекции и огледи на трасето на автомагистрала „ Тракия “. След направения обход през днешния ден сутринта не са открити трудности, камъни и разпилени предмети по пътното платно, които да основават заплаха за преминаващите коли.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ прави това конкретизиране във връзка неточни и невярни изказвания от притежателя на авариралия тежкотоварен автомобил, взел участие в пътнотранспортно произшествие при км 316-ти км на Автомагистрала „ Тракия “.

Трафикът по Автомагистрала „ Тракия “ в двете направления продължава да се пренасочва  по обходен маршрут от пътен възел „ Карнобат “ по път Лозенец - Зимница и още веднъж се включва на автомагистралата при пътен възел „ Зимница “.

Организирана е пътна помощ и са подхванати дейности по изместване на авариралите транспортни средства.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Напомняме на водачите да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик, защото се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай. Шофирането под влияние на страсти не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР