Експерти от над 40 филиала по света предоставят консултантски услугиУстойчивите

...
Експерти от над 40 филиала по света предоставят консултантски услугиУстойчивите
Коментари Харесай

R&M с инициатива за по-устойчиви мрежи

Експерти от над 40 филиала по света дават консултантски услуги

Устойчивите мрежови решения са повече от това те да подхождат на стандартите, акцентираха от R&M (източник: R&M)

Мрежовите пробиви през последните години предизвикаха големи вреди. Компаниите изгубиха милиони единствено в границите на минути, без да се регистрира загубата на известност. Потребителите, от своя страна, изгубиха доверие в центровете за данни, в облака, в интернет на нещата и комфортните онлайн услуги, разяснява Херман Кристен – управител „ Разработка на пазари “ в швейцарската компания R&M.

„ Непрекъснато предпазените мрежи за данни са жизненоважни за бизнеса и неговото оцеляване. Което значи, че става все по-важно да се предотвратят проблеми и насилствен престой през виталния цикъл на една мрежа “, добави Кристен, като акцентира, че продуктите и системите, които R&M създава и тества в практиката, са предопределени тъкмо за тази цел.

Устойчивите решения са повече от това те да подхождат на стандартите. Още в началния стадий на планирането на мрежата би трябвало да бъдат конкретизирани в детайли спецификациите, както и да е налице без значение и проверимо доказателство за продуктивността и успеваемостта на всички артикули.

„ Ако би трябвало да започнете доказването по-късно, губите скъпо време. Лошата документи води до по-високи разноски за обмисляне “, обясниха от международния производител на кабелни системи за мрежова инфраструктура.

По данни на института „ Понемон “, неправилното ръководство и работа на мрежата и последващото отпадане на съставни елементи са двe от трите най-разпространени и постоянно срещани аргументи за неочакван престой и спиране работата на мрежата.

Инсталацията с най-високо качество и с по-високи първични разноски постоянно е по-евтино и преференциално решение в дълготраен интервал, показаха от R&M (източник: R&M)

Тази седмица R&M разгласи старта на самодейността си „ Better connected ”, която е фокусирана върху цялостния експлоатационен витален цикъл на мрежите за данни – от планирането до работата на мрежата в продължение на доста години.

„ Това е повече от вземането под внимание единствено на материалите, инсталационните разноски и общите стандарти, когато планирате мрежите за данни. Инсталацията с най-високо качество и с по-високи първични разноски постоянно е по-евтино и преференциално решение в дълготраен интервал “, съобщи Херман Кристен.

Експертите от над 40 филиала на R&M по света ще дават консултантски услуги на съответните пазари като част от самодейността. В същото време Академията на R&M започва нови обучителни стратегии, ориентирани към експерти в региона на планирането, управлението на планове, инсталатори и дистрибутори. Успешно приключилите Академията стават квалифицирани сътрудници на R&M и получават документи и цялостна поддръжка в мрежовите планове.

У нас R&M е показана от комерсиалното сдружение R&M България, което оперира в 12 страни от Югоизточна Европа, и индустриалната база „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ – и двете благосъстоятелност на швейцарската компания. R&M Bulgaria оперира в 12 страни от Югоизточна Европа.

„ В рамките на самодейността Better Connected ще предоставим съвещания и профилирани образования, съобразени с най-новите условия на пазара, както в България, по този начин и във всички страни от района, който офисът ни в София управлява Гърция, Сърбия, Македония, Кипър, Албания, Босна и Херцеговина, Хърватия, Косово, Черна гора, Румъния и Словения “, разясни Александър Петров, районен управител за Югоизточна Европа в R&M България.

„ Непрекъснато осъвременяваме образованията, които предлагаме в Академията на R&M, като стремежът ни е те да са фокусирани по-силно към отвесните сегменти на бизнеса “, добави Петров и посочи, че програмата за образования е приета от интернационалната асоциация BICSI.

R&M България регистрира 13% растеж на приходите за 2018 година, по отношение на миналата година, в целия район на Югоизточна Европа. Производителят реализира растеж над междинния в Сърбия, Словения, Хърватия, Македония, Гърция и България.

И тази година R&M ще пусне редица нови мрежови артикули на пазара (източник: R&M)

„ Силните ни резултати се дължат на обстоятелството, че за разлика от други производители, които оферират обособени съставни елементи – било то кабели, конектори или розетки – ние предоставяме цялостни решения за разнообразни среди – в това число огромни мрежи на телеком оператори, мрежи в постройките – офисни или жилищни, или в по-агресивната среда на индустриалните предприятия, както и за центрове за данни “, сподели Александър Петров.

В началото на 2019 година следва разкриване на посланичество на R&M България в Гърция. За момента пазарите в Македония, Гърция и Кипър се покриват непосредствено от офиса в София, а останалите пазари се ръководят посредством представителствата на R&M България в Сърбия, Словения и в Румъния.

Тази година R&M ще пусне редица нови артикули, заяви Александър Петров. Първите от тях ще бъдат публично показани още през януари, като за цялата година се планува броят на новите артикули да надвиши 10. Планира се и осъществяване и на обичайното Road Show на компанията, което ще обхване страните от Югоизточна Европа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР