Експерти казаха, че болниците трябва да гледат на намерението на

...
Експерти казаха, че болниците трябва да гледат на намерението на
Коментари Харесай

Проучване свързва намерението на медицинските сестри да напуснат работа с по-висока смъртност на пациентите за първи път

Експерти споделиха, че лечебните заведения би трябвало да гледат на желанието на медицинските сестри да изоставен работата си като на „ сигнален знак “, че са нужни усъвършенствания.

Когато медицинските сестри имат по-голямо натоварване и имат намерение да изоставен работата си, може да има нараснал риск от смъртност на пациентите, съгласно ново изследване, което съгласно специалистите акцентира значимостта на подобряването на здравната среда.

Изследователите откриха „ забележителна връзка “ сред желанието на медицинските сестри да изоставен работата си и смъртността на пациентите в лечебните заведения.

Те споделиха, че изследването, оповестено в списанието, демонстрира значимостта на ограничението на текучеството, което може също да усили натоварването на медицинските сестри.

„ Медицинските сестри желаят да изоставен работата си, когато изискванията за грижа са неприятни и същите тези неподходящи условия за грижа не са положителни и за пациентите “, сподели Линда Айкен, професор по медицинск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР