Експертът по външна политика Боян Чуков, , журналистът и икономист

...
Експертът по външна политика Боян Чуков, , журналистът и икономист
Коментари Харесай

Ернестина Шинова и напусналият БСП Боян Чуков са в листите на ВМРО |

Експертът по външна политика Боян Чуков,, журналистът и икономист Кузман Илиев, който бе част от близкия до ГЕРБ Институт за дясна политика, брачната половинка на евродепутата Андрей Слабаков - актрисата Ернестина Шинова и някогашният народен представител от Българския бизнес блок Христо Смоленов. Това са част от претендентите за депутати от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация. 

Те бяха показани през днешния ден от ръководителя на партията Красимир Каракачанов.

Не за пръв пък каним в нашите листи представители на гражданското общество, хора които познаваме, хора с темперамент, позиция и най-много, които са отстоявали българския народен интерес, съобщи Каракачанов. Той добави, че от гражданската квота такива претенденти са 105, а в трите софийски региона - 15. 

Сред показаните претенденти са някогашният началник на НСБОП ген. Кирил Радев и ръководителят на отбор " Българе " Христо Димитров. В листите ще бъде Димитър Александров е съпредседател на съдружие РОД. Сдружението е главен уредник на митинги против еднополовите бракове, " джендърите ", Истанбулската спогодба, Стратегията за детето и в управата му има представители на евангелски църкви с корени в Съединени американски щати.

След представянето Боян Чуков сподели, че Вътрешна македонска революционна организация е най-близка до неговите убежденията му, а Кузман Илиев - че е родолюбец, а единствено за партията на Каракачанов патриотизмът не се е трансформирал в срамна дума. Христо Димитров съобщи, че е нарушил обещанието си да не се занимава с политика, тъй като изпитвал възприятието на позор, че стои със скръстени ръце и не прави нищо. Смоленов, който е един от създателите на Екогласност, съобщи, че е екопатриот. 

Боян Чуков е посланик и кадрови шпионин от Държавна сигурност, той е приключил школата на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в Москва. Христо Смоленов е нещатен помощник на Държавна сигурност. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР