Експертът по НЛО Рос Кулхарт твърди, че неидентифициран аерокосмически обект

...
Експертът по НЛО Рос Кулхарт твърди, че неидентифициран аерокосмически обект
Коментари Харесай

Мистериозни черни хеликоптери вадят НЛО до Аляска

Експертът по НЛО Рос Кулхарт твърди, че неидентифициран аерокосмически обект е бил свален от изтребители на Военновъздушни сили на Съединени американски щати предишния февруари, оповестява Дайли Стар. Култхарт споделя, че неговият източник от Пентагона е удостоверил, че сваленият обект в действителност е бил сребърно цилиндрично НЛО, а не граждански балон. В интервенцията са взели участие голям брой сили, в това число HC-130, F-16 и черни хеликоптери OGA.

Инцидентът се случва на към 13 километра от замръзналото крайбрежие на Аляска, а водачите, изпратени да инспектират мястото, дават спорни разкази за видяното. Онлайн видеоклипове, снимани от ловци на НЛО, демонстрират черни хеликоптери, които кръжат над брега.
Говорител на Пентагона споделя, че избавителните екипи са събрали парчета върху леда. Търсенето е прекъснато и чиновниците отхвърлят да дадат в детайли изложение на обекта, като споделят единствено, че " това не е аероплан като подобен ".

Експертите по НЛО учат този случай с огромен интерес. Те се надяват, че новите детайлности от интервенцията ще им оказват помощ да схванат природата и произхода на тези мистериозни обекти, които не престават да се появяват в небето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР