Експертът Константин Тюриков подчертава важността на организацията на пространството в

...
Експертът Константин Тюриков подчертава важността на организацията на пространството в
Коментари Харесай

Ценни съвети за организация и подредба в малка кухня

Експертът Константин Тюриков акцентира значимостта на организацията на пространството в кухнята за основаване на комфортна и функционална среда. Той предлага няколко правилото, които ще ви оказват помощ да оптимизирате пространството и да го извършите уютно.

Първият е потреблението на компактни и многофункционални мебели. Сгъваеми маси, сгъваемите столове и изтеглящите се повърхности могат да ви оказват помощ да извършите вашата кухня необятна.

Вторият съвет се отнася до разпределението на съдовете и кухненските принадлежности според от честотата на потребление. Поставянето на най-често употребяваната посуда  близо работния плот, ще направи готвенето доста по-лесно.

Третият принцип е оптимално потребление на отвесното пространство. Висящи лавици , лавици и закачалки ще ви оказват помощ дейно да употребявате стенните повърхности за предпазване на съдове и кухненски принадлежности.

Тюриков също поучава да прегледате гамата от дребни домашен уреди и да оставите единствено най-необходимите устройства, като предпочитате многофункционални уреди, които могат да извършват няколко функционалности по едно и също време.

И най-после, той акцентира смисъла на интелигентните решения като скрити машини за кафе и чайници, висящи миксери и чекмеджета за дребни уреди, които оказват помощ да се употребява оптимално наличното пространство в кухнята.

A може да си припомните по какъв начин да организирате дребна спалня.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР