Експериментално лекарство за COVID-19 на компанията Мерк е показало, че

...
Експериментално лекарство за COVID-19 на компанията Мерк е показало, че
Коментари Харесай

Експериментално лекарство на Мерк е ефективно срещу Омикрон

Експериментално лекарство за COVID-19 на компанията " Мерк " е посочило, че е дейно против разновидността Омикрон в лабораторни условия. Това съобщи Ройтерс, като цитира известие на компанията.

Препаратът молнупиравир, разработван взаимно с " Риджбек Байотерапютикс ", е тестван в шест лабораторни изследвания. Данните правят оценка антивирусната интензивност на лекарството и други субстанции против COVID-19 при разновидности, будещи паника. В известието се споделя, че предстоят клинични тествания на препарата, прецизира 24 часа.
Гърция ще доставя хапчета против Covid по домовете от идната седмица
Гърция стартира разпределяне на антивирусни таблетки за Covid-19 на високорискови жители над 18-годишна възраст с доставка по домовете от...
Прочети повече
Хапчето на " Мерк " и това на конкурентната компания " Пфайзер " получиха позволение за приложимост в Съединени американски щати през декември. Те са считани за значимо средство в битката против разновидността Омикрон.

Според лабораторни данни, оповестени от " Пфайзер " в края на предходната година, препаратът с комерсиално название " Паксловид " резервира успеваемостта си и против преобладаващата сега в целия свят вариация на новия ковид. От компанията " Мерк " оповестиха по-рано този месец, че лекарството й има механизъм, който работи против Омикрон и всеки различен вид на COVID-19. Молнупиравир има позволение за приложимост допълнително от 10 страни по света, измежду които са Съединени американски щати, Англия и Япония.

Още от ИНТЕРЕСНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР