Екснападателят на Ювентус, Фиорентина, Манчестър Сити, Спортинг Лисабон, Левски и

...
Екснападателят на Ювентус, Фиорентина, Манчестър Сити, Спортинг Лисабон, Левски и
Коментари Харесай

Божинов разкри близост със Сектор Г

Екснападателят на Ювентус, Фиорентина, Манчестър Сити, Спортинг Лисабон, Левски и доста други - Валери Божинов, бе посетител в подкаста на " Телеграф " - " Мачкаст ".

Винаги колоритният с изрече си нападател разяснява разнообразни тематики, свързани с обичания му в България Левски, политиката, само че и огромния противник на сините ЦСКА.

Божигол съобщи, че е другар с двама от тарторите на аления Сектор Г - Иван Велчев и Росен Петров. Божинов съобщи, че не крие взаимоотношенията си с двамата, макар че е буен последовател на Левски.

По думите на Божинов в България би трябвало да имаме общи цели по избрани въпроси, като към това той добави, че в политиката е почитател на Бойко Борисов и неговата партия, само че не пропагандира никой, а единствено показва мнение.

" Аз се познавам с Кюстендилеца, с Росен, аз не го укривам, с агитката на ЦСКА се познавам не от през днешния ден или от през вчерашния ден и почитателите на Левски го знаят това нещо.

В България съм почитател на Левски, играл съм за Левски, поддържам Левски и го подкрепям. В прелестни връзки съм с тарторите на бранш Г. Аз нямам проблем с никого, Левски ми е на сърце и обичам Левски ", показа Валери Божинов.
 Валери Божинов: Левски има потребност от подобен вид човек като Ибрахимович
Валери Божинов: Левски има потребност от подобен вид човек като Ибрахимович

Бившият състезател на " сините " за обстановката в клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР