ЕКСКЛУЗИВНО: Независимият женски форум (IWF) разкри трейлъра и подробности за

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Независимият женски форум (IWF) разкри трейлъра и подробности за
Коментари Харесай

Нова документална поредица разкрива „жестокото и необичайно наказание“ на настаняването на транс затворници с жени затворници

ЕКСКЛУЗИВНО: Независимият женски конгрес (IWF) разкри филмовия откъс и детайлности за новата си документална поредност, разкриваща действителността на настаняването на биологични мъже, които се разпознават като транссексуални, с дами пандизчии за Fox News Digital Wednesday.

Поредицата, озаглавена „ Жестоко и извънредно наказване: Мъжкото завладяване на женските затвори “, ще се състои от многоепизодни изявленията с разнообразни вътрешни хора, надзиратели в пандиза и затворнички за въздействието от принуждаването на биологични дами да споделят пространства с транссексуални дами. Всеки епизод ще бъде дълъг почти пет до 10 минути и ще бъде наличен гратис в акаунта на IWF в YouTube.

Директорът по описване на истории на IWF Келси Болар изясни, че планът е роден от „ предпочитание да се заеме позиция в тази борба и бъдете глас за сегашни и някогашни затворнички, които, за жалост, нямат глас. "

" IWF зае позиция в отбрана на дамите, девойките и женск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР