Ексклузивният телевизионен водещ на американското предаване Ghost Adventures - Зак

...
Ексклузивният телевизионен водещ на американското предаване Ghost Adventures - Зак
Коментари Харесай

Демони обитават къща, наречена Портал към Ада

Ексклузивният ефирен водещ на американското предаване Ghost Adventures - Зак Баганс, се похвали, че е сключил договорката на живота си, откакто си е закупил къща, известна като Портала към Ада.

Зак съобщи, че е почнал сериозен план и се надява с помощта на новия си парцел да реализира контакт с демони и всевъзможни същества от отвъдното, защото къщата е известна с голям брой страховити случки.

Всъщност дяволският парцел стана прочут в целия свят, откакто някогашната му собственичка, описа, че и двете ѝ деца са обладани от зли духове.

Майката даже е уверена, че е виждала по какъв начин 12-годишната ѝ щерка се носи във въздуха. 9-годишният ѝ наследник пък постоянно се разхождал по тавана на стаите.

Това щеше да звучи като типичен роман на следващата обезумяла жена, в случай че не се бяха намерили очевидци, които да потвърдят думите на изплашената майка.

Притеснената родителка пробвала какво ли не, с цел да освободи дома си от нежеланото наличие. Тя направила олтар, на който да се моли и повикала екзорсист, който да се оправи със злите демони. Всички нейни старания обаче претърпели крах.

В последна сметка дамата не могла да измисли какво повече да направи, с цел да заживее умерено с децата си, с изключение на да продаде призрачния парцел.

 Дух

Тя се преместила, дружно с малчуганите си, в друго жилище и почнала естествен живот. В същото време обаче страховитата популярност на обладаната от призраци къща се разнесла из цяла Америка. Така един ден новината стигнала и до журналиста Зак Баганс.

Когато схванал, че Портал към Ада се продава, той побързал да се снабди с невероятния парцел. Водещият оферирал тогавашната собственичка на къщата с немалка сума, а от своя страна тя единствено това и чакала. Жената незабавно се съгласила на договорката и по този начин домът станал благосъстоятелност на Зак Баганс.

Водещият към този момент няма самообладание и на него да му се случат всички ужасяващи неща, за които единствено е слушал до момента от предходните жители на жилището.

Търсачът на мощни чувства се зарича, че в случай че забележи нещо извънредно, наложително ще го документира, с цел да може и останалите фенове на призрачните истории да го видят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР