Ексклузивни кадри са запечатали пътя на Георги Семерджиев от мястото

...
Ексклузивни кадри са запечатали пътя на Георги Семерджиев от мястото
Коментари Харесай

Кръв от двете загинали момичета е открита по дрехите на Семерджиев

Ексклузивни фрагменти са запечатали пътя на Георги Семерджиев от мястото на съдбовната злополука на бул. " Черни връх " до дома му. Кадрите, с които бТВ разполага са част от делото против Семерджиев. На тях се вижда, че той изминава пътя до дома си – тичайки.

17 секунди са нужни на към този момент упрекнатият за злополуката, с цел да излезе от мощния си автомобил и да побегне. Точно 46 минути по-късно пък Семерджиев съумява да стигне до дома си и да се качи в жилището си със стълба, донесена от към този момент някогашната полицайка Симона Радева.

На част от стоп фрагментите от охранителните камери по пътя, по който минава Семерджиев, се вижда единствено силуета му, на други – се виждат облеклата му, а вещото лице, изготвило експертизата по делото на първа инстанция, прави и умозаключение, че бягащият мъж е без дясна маратонка и накуцва с десния крайник, през рамо носи чанта, а на лявата си ръка носи часовник или различен светлоотразителен детайл.

По време на правосъдните съвещания в Софийски градски съд стана ясно, че в кориците на делото има и фотоси, на които ясно се виждат татуировките на тила на Семерджиев.

„ За страдание тъкмо слизането го няма. Но всичко от слизането от колата до дома всичко е открито. Безспорно е открито, че по неговите облекла има кръв от жертвите. Което значи, че най-вероятно той е пипал автомобила от външната страна и по-късно се е бърсал в своите облекла “, твърди пред БТВ зам.-директорът на Национална следствена служба Ясен Тодоров. Той прецизира, че облеклата са открити в дома на наказания. Там е била и лявата маратонка на Семерджиев.

Семерджиев минава по дребните улички в региона, а до крайната му цел има не малко камери. Всички те запечатват бягството.

С експертиза на фрагментите секунда по секунда се вижда, че от бул. " Черни връх " Семерджиев е минал през улица " Димитър Хаджикоцев ". Именно там е и първата камера, която е уловила бягството му. Според вещото лице мъжът е без дясна обувка и до момента в който тича накуцва с десния крайник. След това Семерджиев минал по бул. " Арсеналски " и се насочил към улица " Зорница ". От там са и фрагментите, на които най-ясно се виждат даже облеклата, с които е облечен.

От претекстовете за присъдата на Георги Семерджиев стана ясно, че към 23:30 часа той е съумял да стигне до своята автомивка, а по-късно и до дома си.

Металната стълба е пренесена до блока от към този момент някогашната полицайка Симона Радева стана ясно още от претекстовете на съда. Именно Радева я придържала и с цел да може Семерджиев да се качи по нея. Отново единствено bTV разполага с фрагментите от този миг.

Вече няколко месеца тече и досъдебно произвеждане по отношение на това – бил ли е покровителстван Семерджиев от служители на реда през последните години.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР