Ексклузивен планински курорт за отдих и живеене скоро ще отвори

...
Ексклузивен планински курорт за отдих и живеене скоро ще отвори
Коментари Харесай

Луксозен СПА комплекс в район с богати туристи отваря врати за инвеститори

Ексклузивен планински курорт за отдих и живеене скоро ще отвори порти в с. Баня, Разложко. Разположен на 62,000 кв. м. повърхност, Grand Therme Resort Banya е най-новият огромен план на прочулата се с Ring Tower Sofia строителна компания Pulse Building Constructions. Това е шестият хотелски комплекс в портфолиото на компанията, измежду които се подреждат планове като Гранд Хотел Банско, Гранд Хотел Свети Влас и хотел Емирейтс Резидънс в столицата.


-->
Комплексът е умислен като място за фамилна отмора с акцент върху независимите парцели. Освен хотелската част и нейните 110 първокласни стаи, той разполага с 60 жилището и 19 къщи, които могат да бъдат закупени от частни лица и компании. Цените на парцелите варират сред 72 хиляди евро за апартамент и 300 хиляди евро за независима къща, трансформирайки ги в атрактивна опция за инвестиция, само че и налична алтернатива за живеене.

Строителят дава вид за довеждане докрай на жилището до ключ, включваща довършителни работи и обзавеждане. Това прави парцелите изключително привлекателни за вложители, които биха желали да развиват туристически бизнес в района. Именно с тази цел комплексът е оборудван и с голям брой уреди за спорт, отдих и терапия.



Централно място в концепцията на строителя за курорт, предоставящ опция за дейна отмора, заемат тенис кортовете и футболните стадиони, както и фитнес клубът от верига Pulse. All-inclusive ресторант за 160 посетители и гурме ресторант за 40 посетителя допълват тази концепция със здравословна храна, приготвена от мастър готвачи. Два СПА центъра – с повърхност от 2,700 кв. м. в хотелската част и 4,200 кв. м. в жилищната – я приключват с богата палитра от водни и парни лечения.



Pulse Building Constructions има богат опит с сходни оборудванията, развивайки СПА и фитнес бизнес повече от десетилетие с техните клубове Pulse.

„ Още през цялото време концепцията ни беше да създадем комплекс по сходство на извънредните алпийски курорти, само че на българска земя “, споделя Паскал Дойчев, притежател на Pulse Building Constructions.

„ Почти незабавно стана ясно, че можем да осъществим сходен план и тогава у нас се зароди концепцията да споделим визията си с предприемчиви вложители “, споделя Дойчев.

„ Ето за какво и предлагаме тази опция на свободния пазар, а не на крупни бизнеси, които имат средствата да изкупят всичко за доста малко време. Grand Therme Resort Banya е един от първите планински комплекси в страната, които дават капиталова опция на частни купувачи в перспективен район на страната “, заключва притежателят на Pulse Building Constructions.



Строителната компания предлага за продажба 60 жилището с повърхност сред 57 и 105 кв. м., както и 19 къщи с повърхност от 195 кв. м. Апартаментите са ситуирани в 3 здания с аспект към вътрешния двор и планината, а къщите се простират в необятно дворно пространство в средата на комплекса, с бърз достъп до хотелската част.



Познати като Aqualida Private Homes, къщите в Grand Therme Resort Banya са издигнати напълно от естествени материали и съчетават съвременни архитектурни решения с характерен възрожденски жанр. Каменната зидария резервира топлината през зимата и прохладата през лятото, а дъсчената облицовка от сибирска лиственица придава на домовете автентичен уют.

Къщите са ситуирани в независими имоти с дворове от 381 до 808 кв. м., конструирани по този начин, че да разрешат редица улеснения. Сред тях са: джакузи с гореща минерална вода, барбекю зона или закрита повърхност за паркиране на до две коли.

Етажното систематизиране на първия етаж включва елегантна дневна с кухня и столова, спалня, баня с тоалетна, складово помещение и тераса. На втория етаж са ситуирани 3 спални, две бани с тоалетни, гардеробно помещение и тераса с вдъхновяваща панорама към Пирин планина.

Според Дойчев в България има задоволително хора с бизнес усет, които биха видели цената на сходна инвестиция. Именно по тази причина Гранд Хотел Мениджмънт – сдружението, което ръководи комплекса – подсигурява 9% рентабилност на годишна база на всеки вложител.

В последните години районът към Grand Therme Resort Banya, се обособи като дестинация за СПА отмора от висок клас, а паралелно с това и привлекателна опция за вложения. Районът се нарежда като огледало на Алпите на родна земя, привличайки туристи с висока покупателна дарба.

Според данни на Националния статистически институт (НСИ) Благоевградска област е най-доходоносната планинска зона в страната. През 2021 година тя е генерирала повече от 14 млн. лв. доход единствено от нощувки. 

„ Grand Therme Resort Banya е съвършеният микс от достоверност и ексклузивност. Всичко – от мястото на комплекса до оборудванията за отдих – е съобразено с упованията на жителите и гостите му. А това го трансформира и в съвършена инвестиция за далновидния вложител “, безапелационен е Дойчев.  

Разберете повече за Grand Therme Resort Banya на нашия формален уеб страница или в профилирания уебсайт за къщите на територията на комплекса:

Заявете оглед на един или повече от нашите извънредни парцели на или на тел. 0878 236 671.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР