Ексклузивен гост на състезанието ще бъде трикратният световен шампион от

...
Ексклузивен гост на състезанието ще бъде трикратният световен шампион от
Коментари Харесай

Стартира Европейското първенство по снукър в Албена

Ексклузивен посетител на надпреварата ще бъде трикратният международен първенец от Уелс Марк Уилямс, който ще изиграе показателен мач с българската звезда Максим Костов на 8 юни.

От през днешния ден до 17 юни ваканционно населено място “Албена ” ще семейства Европейското състезание по снукър, проведено от Българска снукър федерация. Състезанията, провеждащи се в зала “Перуника ”, са разграничени в четири съществени посоки. До 9 юни ще се изиграе самостоятелното състезание за дами и ветерани (над 40-годишна възрасти). На 8 юни започва атрактивният шампионат на Стария континент по снукър с шест червени топки. На 11 и 12 юни е ред на набиращия все по-голяма известност бърз формат Shoot Out. Отборното европейско състезание за дами, мъже и ветерани пък ще се организира сред 12 и 17 юни.  За 10 юни от 10 часа е планувано и провеждането на годишното общо заседание на Европейската билярд и снукър асоциация.

Върхова точка в проявата ще бъде демонстративният мач на трикратния международен шампион  Марк Уилямс на 08.06 от 21:00 ч. Великият уелски занаятчия на щеката и притежател на " Тройната корона " ще изиграе самостоятелен мач във формат 3 от 5 фрейма с финалиста на Европейското по снукър до 16-годишна възраст - българина Максим Костов. След този мач ще бъде извършен дуел на двойки сред България и Уелс, също във формат 3 от 5. За българския отбор ще вземат участие надарените Велиан Димитров и Виктор Илиев - треньор в Национална снукър академия, а от страна на Уелс ще са двамата положителни другари Марк Уилямс и Лий Уокър. Местата за демонстративните дуели са лимитирани до 150, а билети на цена от 80,00 лева се продават в мрежата на Eventim. Останалите спортни дни са с вход свободен за фенове, като потенциалът е стеснен до 100 места.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР