Екшънът за агента на IMF Итън Хънт - "Мисия невъзможна:

...
Екшънът за агента на IMF Итън Хънт - "Мисия невъзможна:
Коментари Харесай

Мисия невъзможна 6 пренареди зрителския интерес в кината у нас

Екшънът за сътрудника на IMF Итън Хънт - "Мисия невъзможна: Разпад " се хареса най-вече на българската кинопублика, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Филмът с Том Круз, Алекс Болдуин, Саймън Пег и Винг Реймс е гледан от 18 841 фенове и е събрал 226 889 лв. доходи за първите три дни от премиерата му у нас и предпремиерните му седмици в някои от киносалоните.

На втора позиция е анимацията "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна почивка ". След третия уикенд у нас историята за почивката на семейството Дракула и новото "дзън " на Влад Дракула, е гледана от 92 112 фенове и има 823 226 лв. от билетите им.

Трета позиция е за мюзикъла "Мама мия!: Отново дружно ", продължение на кино лентата, основан по хитовия театър. Историята на две генерации, разминаваща се незабелязано на екран под звуците на песни на ABBA, снимана по крайбрежието на Хърватия и в Обединеното кралство, е гледана от 34 972 фенове и има 328 545 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

Четвърти по ред измежду най-гледаните филми е екшънът "Небостъргачът ". Приключението на героя на Дуейн Джонсън, който би трябвало макар физически минус да преодолее доста трудности, с цел да избави фамилията си и обезпечи сигурност на работодателя си, е към този момент трета седмица на екраните у нас и събира 42 815 фенове, както и 462 510 лв. доходи.

Пето място е за втората премиера от предишния петък - "Дрейф ", основан по биографията на Тами Ашкрафт. Историята на двойка мореплаватели от 1983 година, които попадат измежду най-силния вихър в региона на Австралия и би трябвало да оцелеят измежду серия от естествени трудности, е гледана от 4 394 фенове и има 41 325 лв. доходи за първите три дни у нас.

На шесто място измежду най-гледаните филми е "Феноменалните 2 ". Новата поредност от завършения на семейство Пар, в което бащата Боб би трябвало да се грижи за децата, до момента в който брачната половинка Хелън избавя света, е гледана от 95 146 фенове и има 885 199 лв. доходи за съвсем два месеца на екраните у нас.

Седма позиция е за "Ант-Мен и Осата ", основан по комиксите на Стан Лий, Лари Лийбър и Джак Кърби за "Марвъл " от 60-те години на предишния век. Продължението на първия филм от 2016 година е гледано от към този момент 32 855 фенове и има 355 360 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Осмо място е за биографичния филм по книгата на Вирхиния Валехо - "Да обичаш Пабло ". Историята на най-известният наркобарон на Колумбия през погледа на любовницата му - известна телевизионна водеща от 80-те години на южноамериканската страна, е гледана от 42 517 фенове и има 389 160 лв. доходи за седем седмици на екраните у нас.

Девета позиция е за екшъна "Бандитките на Оушън ". Дамският вид на познатите филми досега, в които тайфа от умни нарушители съумява да направи "голям удар " всякога, е от близо два месеца на екраните у нас. За това време са го гледали 45 295 фенове и има 407 162 лв. доходи.

На десета позиция е комедията "Ти гониш! ", основан по описаната в "Уолстрийт Джърнъл " от 2013 година история на някогашни съученици. Шеметната криеница е гледана от 15 796 фен и има 135 257 лв. доходи за петте седмици на екраните у нас.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР