Екшън в парламента. За пореден път градусът на напрежението в

...
Екшън в парламента. За пореден път градусът на напрежението в
Коментари Харесай

Сложи си маската, дебил, викат в парламента

Екшън в Народното събрание. За следващ път градусът на напрежението в зала се увеличи по тематиката за маските и по какъв начин те се носят от депутатите.

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски се развика в зала. " Гьоков, постави си маска, дебил " , възкликна Гърневски. Това незабавно провокира възмущението на социалистите.

Зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов наказа депутатите Спас Гърневски и Павел Шопов с неодобрение. " Мен за какво ", изненада се атакистът Шопов.

Поведението на господин Гърневски е рецидив , сподели Георги Свиленски от Българска социалистическа партия и добави, че непрестанно се вършат забележки на гербера. Левите желаят депутатът от ГЕРБ да бъде отхвърлен от три съвещания. Поведението на Гърневски било доказателство за крах, считат от Българска социалистическа партия.

След като получиха неодобрение Гърневски и Шопов скочиха да желаят изявление.

" Седнете и успокойте атмосферата към вас, ще ви дам думата, само че не тъкмо в този момент ", настоя Емил Христов. Той въпреки всичко склони и даде опция на депутата от ГЕРБ да се изкаже. " Излизай от зала бе ей ", скочиха социалистите.

Умишлено направих тази имитация, призна Спас Гърневски. Тук Народното събрание би трябвало да даде знак за цяла България, акцентира той. Исках да ви предизвиквам, призна народен представител от ГЕРБ и уточни, че депутатите са длъжни: " да имаме стоманен ред ".

Неспазването на реда било комунистическа безредица , съгласно него. В отговор, алените депутати му помахаха и го приканиха: " Излизай ".

На трибуната излезе и депутатът Павел Шопов и се оплака, че управлението на Народното събрание му пращало полиция да му връчва актове, че не носи маска. Той желае актовете да му бъдат връчени пред медиите.

Не нарушавам правилника , сподели Емил Христов и го изгони от съвещанието. С аплаузи бе приветствено решението му от страна на Обединени патриоти. Напуснете залата, без маска сте в рискова непосредственост до ваши сътрудници, ядоса се и председателстващият съвещанието.

Иван Ченчев от Българска социалистическа партия изясни, че алените отхвърлят да работят в наличието на Спас Гърневски в пленарна зала. Ако не изгони гербера, л евите се заканиха да стартират подписка за отстраняването на зам.-председателя на Народното събрание Емил Христов .

Георги Свиленски изиска интервенция и настоя за по-строго наказване на Гърневски . Червените напуснаха пленарна зала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР