Екшън на вечното дерби, което да първи път от една

...
Екшън на вечното дерби, което да първи път от една
Коментари Харесай

Екшън на дербито. ЦСКА поведе, сини фенове на терена

Екшън на безконечното дерби, което да първи път от една година се организира в наличието на аудитория. 4000 души се събраха на стадиона, с цел да поддържат любимците си. Резултатът е 0:2 след първото полувреме.

" Червените " откриха резултата в 14-ата мин посредством Жул Кейта. В 37-ата мин " алените " удвоиха задатъка си с гол на Жорди Кайседо. Това влуди сините ултраси и ги изкара на терена.

Веднага след попадението почитатели на " Левски " от Сектор " Б " нахлуха на пистата на националния стадион. Полицията стремително направи постоянен кордон, с цел да им бъде " отреже " пътя към терена. А след редица апели от диктора и след влизането на служителите на реда, ултрасите въпреки всичко се върнаха в бранша.

В началото път ентусиастите на " алените " в Сектор " Г " се събраха компактно, с цел да са по-гласовити. Въпреки апелите от диктора за съблюдаване на наредбите на здравното министерство за отдалеченост, реакция на последва. В останалите браншове бяха по-стриктни.

Мачът започва с овации от самите футболисти към агитките, с което играчите приветстваха почитателите си назад на стадиона.

В 3-ата минута " Левски " бе на косъм от гол. " Сините " получиха директен свободен удар, само че Мартин Петков реши вместо да центрира да копне топката непосредствено към вратата - трансферира стража на " алените " Бусато, само че топката удари греда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР