Екшън като по филмите се разигра на входа на Бургас.

...
Екшън като по филмите се разигра на входа на Бургас.
Коментари Харесай

Екшън на входа на Бургас! Арестуваха бизнесмена Цецо Шоколада

Екшън като по филмите се разигра на входа на Бургас. След дълга гонка, сирени и засада криминалисти закопчаха 38-годишния предприемач от Айтос Цветан Пенев, по прякор Шоколада, оповестява " Флагман ", цитирайки чудесно осведомени източници. Цецо Шоколада пътувал от Айтос към Бургас, когато бус на „ Криминална полиция”, СОТ и КАТ заградили сивото му Пежо.

След обстойна инспекция на лекия му автомобил в чантичката на Шоколада били открити 4 хиляди лв. и пакетче с бяло прахообразно веществото – кокаин към 3 грама, евентуално за персонална приложимост.

Бизнесменът, който по нашата информация се занимавал с телекомуникации в Бургас, отказал проба за алкохол и наркотични субстанции. За това си деяние Пенев следва да получи 2 години отнемане от независимост и 2 000 лв. парична санкция.

По време на ареста Шоколада не оказал никаква опозиция и умерено разговарял с униформените.

Цветан обяснил, че се прибирал от София със своя приятел. По пътя Шоколада оставил приятеля си Данчо, по прякор Качето, в Айтос. Двамата били много близки, познавали се още от детството. После Шоколада траял към Бургас.

След акцията Цветан бил отведен в ареста в 5-то Районно ръководство.

Предстои аверът на Шоколада Данчо Качето също да бъде разпитан за случая. Качето има солидно престъпно минало. Повдигнати са му били няколко обвинявания за разпространяване на опиати и са били формирани няколко досъдебни производства.

Очаква се в петък против Шоколада да бъде повдигнато обвиняване за владеене на наркотични субстанции, като в предишното си Цецо имал няколко досъдебни производства за шофиране в нетрезво положение.

Припомняме, че поради Качето изгоря и шефът на " Криминална полиция " в Айтос Атанас Димитров, който бе натопен за приложимост на опиати. Въпреки, че това изказване не беше потвърдено, той е отхвърлен от длъжността си и към момента не е върнат на работа. Смята, че Данчо по този начин си отмъстил, тъй като Димитров дълго го разследвал
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР