Екс-депутатката, която от дълги години се изявява като моден дизайнер,

...
Екс-депутатката, която от дълги години се изявява като моден дизайнер,
Коментари Харесай

Жени Живкова затваря бутика си

Екс-депутатката, която от дълги години се изявява като фешън дизайнер, ще затвори единствения си магазин за облекла в столицата. Жени Живкова тази година получи оценката за повсеместен принос към модата от Code fashion, само че това явно не е тласък да продължи напред в дизайнерските си изяви. Внучката на Тодор Живков е на път да завърши кариерата си като моделиер, написа Хотнюз. Според хора от обкръжението й, тя ще затвори единствения си бутик в центъра на София, а на негово място ще въртят бизнес с китайски спортни артикули, само че други търговци.

Магазинът на внучката на Тодор Живков, който се намира на влиятелния бул. Патриарх Евтимий очевидно е амортизиран с годините и по нищо не проличава там да се ражда каквато и да е мода. На запустялата витрина към момента се виждат манекените с последните творения на дизайнерката. Има и лепенка с оповестена отстъпка, само че на пръв взор обекта дава тип по-скоро на неработещ, в сравнение с място, на което може да пазаруваш облекла, разясняват столичанки, които постоянно минават в региона на Попа, където се намира и обекта.

Дали Живкова напълно ще завърши с марката си " Жени жанр " към момента не се знае, защото самата тя не е известявала за проектите си. Самият факт обаче, че ще затвори вратите на единствения си внушителен магазин приказва задоволително. Все отново е допустимо да просъществува като продава сбирките си онлайн.



Не е за занемаряване и тази причина, която може да е довела до финала, а точно облеклата на Евгения са извънредно скъпи. Много хора, които имат опция да броят по 1680 лева за " миди рокля от тафта и бродиран тюл " ще предпочетат да си дадат парите за първокласен знаменит бранд. Живкова не щади цифрите по етикетите на творчеството си. Сако от тафта с пеплум резултат е 720 лева, а права пола от тафта излиза близо 400 лева Дълга копринена рокля може да ви коства пък 960 лева, като в цената е включено понижение от -20%. Най-евтиното нещо, което виждаме оповестено на уеб страницата на марката е 180 лева - за карирана блузка без ръкави и то 100% полиестер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР