Екранната Сюрея Боран има шеметна любов с мастития турски бизнесмен

...
Екранната Сюрея Боран има шеметна любов с мастития турски бизнесмен
Коментари Харесай

Аслъ Енвер от „Завинаги” се хвали: Наесен ще съм булка!

Екранната Сюрея Боран има шеметна обич с мастития турски предприемач Йондер Йозтархан, нанесе се в резиденцията му
Турската преса разкри кой е мъжът, с който Аслъ Енвер е във връзка от 3-4 месеца насам. Папараци на няколко пъти снимаха джипа на актрисата пред дома на мастития предприемач Йондер Йозтархан, а тези дни щракнаха и самата нея на влизане в баровската резиденция. След като фрагментите бяха оповестени в таблоидите, звездата от „ Завинаги ” небрежно призна, че баровецът й е гадже.

„ Щастлива съм, влюбена съм и да, наесен ще съм младоженка ” , похвали се Аслъ през седмицата. Красавицата е с 12 години по-млада от избраника си. Брадатият бизнесмен е на 49 и има един несполучлив брак зад тила си. През 2014-а той се разведе с майката на щерка си Назли Гоатли, напомнят истанбулски таблоиди.

Преди да се събере с милионера, любимката от дребния екран спеше с баскетболиста Керем Тунчери, а от 2017-а до 2020-а делеше постелка с поп изпълнителя Мурат Боз. В интервала 2012 - 2015 година неин брачен партньор пък беше сътрудника й Биркан Сокуллу.

Аслъ не постоянно е била хубавицата, която познаваме от дребния екран . В ранната си младост тя тежала с 20 кг повече, имала топчесто лице и сплеснат нос. В оня интервал мъжете не въздишали по нея, а мнозина даже я считали за грозновата.

От наднорменото си тегло Енвер се избавила с фрапантна диета. Тя изключила напълно въглехидратите от менюто си, а наблегнала на храни, богати на белтъчини. Безформения си обонятелен орган пък разхубавила с интервенция.

Екранната Сюрея Боран от „ Завинаги ” е родена на 10 май 1984-та в Англия и до 12-годишна възраст живяла на Албиона. В кралството на Елизабет Втора приключила гимназия по изящни изкуства, а висшето си театрално обучение получила в Истанбул – в университета „ Златен рог “. Дебютът й на дребен екран бил през 2003-та с второстепенна роля в сериал. Този тв ангажимент не й донесъл известност, само че по тази причина пък идващият – в теленовелата
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР