Екранът на Google Pixel 2 XL е бил и остава

...
Екранът на Google Pixel 2 XL е бил и остава
Коментари Харесай

Google Pixel 2 XL: проблемите едва започват


Екранът на Гугъл Pixel 2 XL е бил и остава най-слабият съставен елемент в смарт телефона от позиция на техническата реализация. Гугъл не съумя да в профил натрупалите се проблеми, защото започнаха да постъпват нови детайлности към пропуските в създаването. Един от минусите се демонстрира във тип на премигване на екрана, възникващ при опит за пробуждане на устройството.

По думите на притежателя, който се е сблъскал с минуса, той се следи още от покупката на смарт телефона. Недостатъка изчезва единствено за няколко часа след рестартиране на системата.

По-късно през нощта, премигването стартира още веднъж. Връщането на смарт телефона към фабричните настройки с цялостното форматиране също не дало съответни резултати. Някои от потребителите на форума за техническа поддръжка на Гугъл са уверени, че присветкването на екрана — това е разследване от работата на режима за адаптивна конфигурация на яркостта.

Твърди се още, че системата прави оценка осветлението за част от секундата, преди да се включи, с цел да откри нужното за удобното взаимоотношение равнище на яркостта. На въпроса, за какво резултатът се следи единствено в някои копия, отговор към момента няма.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР