Екологичност, технологичност, стил, иновативност и внимание към детайла. За да

...
Екологичност, технологичност, стил, иновативност и внимание към детайла. За да
Коментари Харесай

Фотоволтаични прозорци, магнитна брава и дървени фасадни профили – на едно изложение


Екологичност, технологичност, жанр, иновативност и внимание към детайла. За да се впише в динамичното ни всекидневие, трендовете и потребителските настройки, всяка новопостроена постройка би трябвало да е съобразена с тези характерности. За покриване на високите условия над 200 компании от целия строителен отрасъл ще се съберат от 25 до 28 февруари. Поводът e бизнес ревюто Архитектурно-строителна седмrица, на което ще показват най-новите си и новаторски артикули, за част от които ще научим в идващите редове.
Някои създават електричество, а други стопират патрон
Прозорци, които създават електричество. Това не е артикул, който ще забележим в далечното бъдеще, а съществува и ще ни бъде показано от Джи Ем Инвестмънт. Фотоволтаиците се вграждат като общоприетоо стъкло и улавят слънчевата светлина, трансформирайки я в електричество; състоят се от няколко пласта, осигуряващи топло, звукоизолация и внасят естествена светлина. Продуктът се самоизплаща и може да се инсталира на всяка постройка. Прозорци за пасивни здания ни показва Асконсулт Адверсо. Те са от многослойно дърво и с високи шумо- и топлоизолационни качества. Напълно скритите обкови ги трансформират в подобаващ избор за нискоенергийни и пасивни здания, реституция по въздържан прийом и други

Нека внесем естествена светлина под покрива. Тази опция дава прозорецът за плосък покрив DXW от НОРТОП, върху който умерено можем да стъпваме, с помощта на подсилената конструкция и нехлъзгащото се покритие. Технологични и с доста функционалности са алуминиевите профилни системи Schüco AWS на АЛУКЬОНИГЩАЛ. Съчетаващи функционалност, технологичност и внимание към детайла, някои имат прикрит обков и отбрана при влизане с щурм. Тук е моментът да споменем за BULGUARD - стъкла за отбрана от огнестрелно оръжие. Създадени по специфична технология и показани от БУЛКОРП, те са желани за остъкляване на банки, офиси, музеи и други Елeгaнтнocт и ĸoмфopт ни дава изолираната система за порти и прозорци ЅlіmLіnе 38 на Reynaers. Зa oтвapянe на открито и във вътрешността тънкият cтoмaнeн дизaйн e чудесно peшeниe зa cъвpeмeннa apxитeĸтypa и oбнoвявaнe нa пpoзopци cъc cтoмaнeн пpoфил пpи съхраняване нa opигинaлния дизaйн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР