Екипите на Центъра за спешна медицинска помощ - София са

...
Екипите на Центъра за спешна медицинска помощ - София са
Коментари Харесай

Прегледани са 24 пострадали при протеста срещу БФС, на място били изпратени 17 линейки

Екипите на Центъра за незабавна здравна помощ - София са прегледали 24 потърпевши при митинга против управлението на Българския футболен съюз (БВФ) в столицата, оповестиха пред Българска телеграфна агенция от Центъра.

На място са били изпратени 17 коли за спешна помощ. По първични данни от Центъра един от потърпевшите, който е с контузия на главата, е признат във Военномедицинска академия (ВМА). Друг потърпевш, който е щедро напръскан със спрей, е признат в болница „ Царица Йоанна – ИСУЛ “. Един интоксикиран е превозен в болница „ Пирогов “, споделиха още от Центъра.



Двама потърпевши по време на митинга са признати в болница „ Св. Анна “, оповестиха по-рано през днешния ден от болничното заведение.

През Спешното поделение на болница " Пирогов " са минали 14 души, на които са направени подробни прегледи, оповестяват на уеб страницата си от болничното заведение. Нито един от тях няма показания, че се нуждае от болнично лекуване и всички са освободени, се показва още в известието.

Протестът беше проведен против управлението на Българския футболен съюз (БВФ) с искане за незабавна оставка на Борислав Михайлов и на управлението на съюза, както и за насрочване на ексклузивен Конгрес до февруари 2024 година, на който да бъде определено ново управление.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР