Екипите на Новините на NOVA ще проследят всяка стъпка на

...
Екипите на Новините на NOVA ще проследят всяка стъпка на
Коментари Харесай

„Да видиш папата по NOVA“ с повече от 15 часа на живо и извънредни предавания в телевизионния ефир

Екипите на Новините на NOVA ще проследят всяка стъпка на папа Франциск на българска земя на 5 и 6 май – онлайн от София, Раковски и Ватикана. За първи път българска медия ще бъде част от формалната делегация на Ватикана . Специален екип на малкия екран пътува до Рим и назад, с цел да покаже един друг взор към тази историческа аудиенция, а репортерът Методи Владимиров и операторът Димитър Василев ще проследят протичащото се от първо лице. Най-интересните посетители и обществени персони ще разясняват визитата в няколко изключителни излъчвания „ Да видиш папата по NOVA “ .
 Методи Владимиров NOVA
В неделя удълженото издание на предаването „ Събуди се “ ще продължи до 13:30 ч., с водещ в студиото Мира Иванова и изнесени водещи Ани Салич и Христо Калоферов, които ще проследят пътя на папата в София. В неделя следобяд малкия екран е подготвила изключително студио с водещ Надежда Узунова. Литургията, която папата ще отслужи навън в центъра на София, ще бъде излъчена онлайн от 16:00 до 19:00 ч. по NOVA.
 Мира Иванова NOVA
В понеделник денят в ефира на NOVA е отдаден на двете основни събития на празника – военния церемониал в центъра на София и втория ден от визитата на папата. Извънредно издание на „ Здравей, България “ с водещи в студиото Аделина Радева и Виктор Николае в ще продължи от 6:20 до 13:00 ч, а изнесени водещи ще бъдат Николай Дойнов от парада по случай Деня на храбростта и Надежда Узунова от град Раковски. Специалното присъединяване на духов оркестър, който ще свири военна духова музика онлайн в ефира на „ Здравей, България “, ще добави празничната картина на 6 май.-->
 Аделина Радева и Виктор Николае NOVA
Извънредно студио с водещи Даниела Тренчева и Христо Калоферов ще покаже онлайн Молитвата за мир - финалното събитие от визитата на Франциск в България. В допълнение Новините на NOVA ще проследят и визитата на папата в Македония.

Да видиш папата по NOVA “ или повече от 15 часа онлайн чакат феновете в ефира. Проследете специфичната празнична стратегия и изключителните излъчвания на NOVA, отдадени на визитата на папата.

Новините на NOVA: “Довери се на опита ”
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР