Екипът прави едно предприятие успешно. В този смисъл продължаваме да

...
Екипът прави едно предприятие успешно. В този смисъл продължаваме да
Коментари Харесай

Топлофикация Русе работи за запазване на квалифицираните кадри и откриване на нови работни места

" Екипът прави едно дружество сполучливо. В този смисъл продължаваме да влагаме запаси в образование и подготовка на чиновниците си. Целият енергиен бранш се развива бързо, за това ние би трябвало да сме подготвени за тези промени със съответните познания, умения и компетентност. Работим интензивно за обезпечаване на положителни и безвредни условия на труд. " разяснява инж. Севдалин Желев, шеф на " Топлофикация Русе ". По думите му изключително през последните години са затвърдили доверието от страна на екипа към предприятието, тъй като са потвърдили, че са сигурен шеф, на който чиновниците могат да разчитат в сложни моменти. „ Заедно успяхме да останем постоянни макар провокациите на пазара на труда и несигурната икономическа обстановка в условия нa пaндeмия. Запазихме целостта на колектива, без да стигаме до редуциране на работни места. Напротив, ние продължаваме и до ден сегашен да търсим висококвалифицирани специалисти. Особено откакто тази година бъдат включени в употреба газовите когенератори ще имаме потребност от експерти с опит и знания за работа с сходен вид уреди. Ние ще предоставим опция на младежите да ползват на процедура знанията си при тяхната професионална кариера в положителни условия на труд. “ разяснява още инж. Желев и изрази вяра, че с реализацията на плана им ще се увеличи ползата на кандидатстващи за работа. 

По думите на инж. Желев при реализиране на равномерен и обективен енергиен преход, българската стопанска система може да стане още по-конкурентоспособна. " Ще се открият нови работни места в предприятията, както и косвено в тези сектори, свързани с бранша ни. Новите зелени промишлености имат потребност точно от експерти инженери и такива специалисти могат да допринесат за развиването и на самите райони. ", уточни инж. Желев.

" Смятам, че младите фрагменти имат опция да развият капацитета си в дружество като нашето. Всеки, почнал работа при нас, посочил качества и с реализиране на избрани резултати, получава нужното самопризнание и израстване. Като дълготраен шеф имам вяра, че е належащо ние като работодатели да отваряме вратите на предприятията за надарените фрагменти. ", съобщи инж. Севдалин Желев.

Директорът на предприятието показа, че измежду непрекъснатите задания в кадровата политика на " Топлофикация Русе " са повишението на квалификацията, подготовката и преподготовката на чиновниците. " Всички наши специалисти подлежат на наложително профилирано образование, обвързвано с употребата и поддръжката на оборудванията. Професията на енергетика постоянно се наследява - предава се от татко на наследник. Надявам се обаче, че " фунията ще се разтвори " и от ден на ден кадърни младежи ще изберат да развиват нашия бранш. Енергетиката в България е браншът с най-голяма роля за страната и от всеки един от нас зависи бъдещето му. " акцентира инж. Желев.

На въпрос какви качества ценят и търсят в чиновниците си, инж. Севдалин Желев уточни, че за тях водеща е отговорността към поетите отговорности. " Комбинацията от професионализъм, разпоредителност и позитивно отношение са от огромно значение за мен като началник. Излишно е да показвам лоялността и доверието. Не на последно място и желанието на човек да се учи. " съобщи инж. Желев. По думите му сполучливите работодатели са тези, които поддържат връзка пълноценно с колектива. " Пред " Топлофикация Русе " следва сериозна промяна и е належащо дружно да обсъждаме визията за бъдещето на предприятието. Диалогът и приемствеността са двигателната мощ за триумф. " акцентира инж. Желев.

Директорът на „ Топлофикация Русе “ разяснява, че разширението на партньорството сред бизнеса и просветителната сфера е също по този начин значима стъпка за сполучливата промяна на енергийния бранш. " За реализиране на задачите за въглероден неутралитет на стопанската система е нужен обменът на фрагменти и обезпечаване на кариерно развиване в структурите на предприятията. Новото потомство експерти в енергетиката са носителите на новаторски познания, които ще подсигуряват сполучливо реализиране на климатичните цели на Европейския съюз. " уточни инж. Желев, като показа, че " Топлофикация Русе " има дългогодишни обичаи в взаимната работа с образователни заведения. " Вратите на предприятието са прекрачили редица млади експерти, които са придобили на практика опит в сдружението. С поддръжката на дългогодишните ни специалисти, са успяли да се допрян до действителната работна среда, да се срещнат от близко със оборудванията и процесите, както и да получат нови познания освен на хартия. " уточни инж. Желев. Той съобщи, че доста младежи към този момент са част от огромния екип от висококвалифицирани експерти на " Топлофикация Русе ".

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР