Екипът на специалния прокурор Джак Смит в сряда поиска от

...
Екипът на специалния прокурор Джак Смит в сряда поиска от
Коментари Харесай

„Незаконно“: Тръмп избухна в Truth Social, след като Джак Смит го притисна в ъгъла на 6 януари теория на конспирацията

Екипът на специфичния прокурор Джак Смит в сряда изиска от окръжния арбитър на Съединени американски щати Таня Чуткан да забрани на някогашния президент Доналд Тръмп да вкарва „ неуместна дезинформация ” в неговия развой за подривна активност по отношение на изборите в окръг Колумбия.

Екипът на Смит подаде тъжба in limine, призовавайки Chutkan да забрани на Тръмп да употребява избрани причини, които той е изтъкнал обществено в своя отбрана. Прокурорите споделят, че причините са неправилни и неуместни и биха могли да подведат правосъдните заседатели.

Екипът на Смит категорично изиска от съдията да забрани на Тръмп да упреква неуспехите на правоприлагащите органи за офанзивата на Капитолия на 6 януари, потвърждавайки, че той е цел на политически наказателно гонене или разпространение на изказвания, че федерални сътрудници под прикритие или информатори са виновни за насилието при нападението.

„ Въпреки че съдът може да признае тези старания каквито са и да ги пренебрегне, правосъдните заседатели – в случай че бъдат подложени н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР