Екипът на GlasNews.bg попадна на потресаващ случай на насилие над

...
Екипът на GlasNews.bg попадна на потресаващ случай на насилие над
Коментари Харесай

Момче насилва животни сексуално. Прокуратурата: Случаят не е спешен

Екипът на GlasNews.bg попадна на поразителен случай на принуждение над животни и не какво да е принуждение, а полово. За случая споделя в обществената мрежа създател на врачанска фондация, организираща и предоставяща отбрана на всевъзможен тип животни, без значение дали са диви, домашни или селскостопански.


Пламенка Калинкина споделя, че зверствата се правят в частен парцел в град Долна Митрополия. Лицето причинител се споделя Николай, като не са упоменати годините му, само че хипотетичната му възраст е 18 години. По думите на Калинкина момчето, което насилва кучета, е ментално повреден субект и зоофил. Той изнасилвал кучетата, а по-късно ги връзвал и ги давил в леген. Искал е и пари, с цел да го снимат по какъв начин насилва куче.

Николай, който насилва кучета, преди е обитавал парцел в Плевен с татко си, само че към този миг живеят в Долна Митрополия, научаваме още от обявата в мрежата.

Веднага щом научава за потресаващия случай на принуждение, представителят на фондацията за отбрана на животните алармира до Прокуратурата в Плевен, с копие до ОДБХ-Плевен. В писмото си до прокуратурата Пламенка написа: " В случай на зоофилия въпросните животни нямат опция да дадат или да откажат единодушие на копулация, те не могат да се защитят. Освен това би трябвало да имаме поради това - зоофилията е процедура, наказуема по закон в доста страни (включително нашата), заради корист, която е осъществена с въпросното животно. "

Калинкина прецизира още, че поддържането на секуални контакти с животни може да докара до предаване на тежки болести, с появяването на полово излъчени инфекции като лимфогранулома венереум и други промени, които могат да причинят огромни проблеми в качеството на живот на лицето. Също по този начин се предизвикват физически пострадвания по време на акта както при хора, по този начин и при животните, както и поведенчески промени след копулация, което е трайно увреждане при животните.

Междувременно хората в Долна Митрополия се срамували да признаят, че измежду тях живее сходен субект, това е и повода, заради която не са подали сигнал до този миг.

" Необходимо е незабавно всички животни да бъдат изведени от там ", зове създателят на врачанската фондация.

Според прокуратурата в Плевен обаче казусът не е незабавен. " Животните ще бъдат изнасилвани до понеделник, когато ще създадат инспекция по случая. Това е правораздавателната система в България ", написа Калинкина в профила си.

Възмутената жена е безапелационна, че още на следващия ден ще отиде на адреса на насилника и ще се опита да изведе бедстващите животни. " Събирам искащи за на следващия ден. Ако човек желае да отбрани своето, би трябвало да го направи самичък. Нека ме арестуват! ".

Хората се притесняват, че насилникът в този момент злоупотребява с животни, а след това може да посегне и на дете, което няма да може да се отбрани.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР