Екипът на един добър началник и екипът на един токсичен

...
Екипът на един добър началник и екипът на един токсичен
Коментари Харесай

7-те разлики между токсичния и добрия началник

Екипът на един добър шеф и екипът на един отровен шеф ясно ли личат... в единия царува естетика, съгласие, кооперативност, креативност, колегиалност, а в другия безредица, непрекъснато овакантяване на остарели фрагменти и наемане на нови, изнервяне.

Резултатите сред двата екипа също са радикално разнообразни - единият е доста по-продуктивен от другия.

Попаднахме на доста положителни комикси, които демонстрират 7-те признака, по които можем да отличим положителния от токсичния началник...

Ако вие се намирате в среда с подобен шеф, по-добре да потърсите друго място за себе си. Лошият началник на екипа в никакъв случай няма да е удовлетворен от вас и даже да вършите 39454203675432 неща вярно (защото тъкмо с толкоз задания ви е нагърбил), постоянно ще открие слабите страни на работата ви.

Ето и кои са тъкмо разликите...

Дори не всяка ваша концепция да е най-хубавата, съвършеният началник ще насърчи да измислите още хрумвания. Той знае, че всяка нова концепция има капацитет да се трансформира в превъзходен план.

 f boredpanda.com

Добрият началник в никакъв случай не би бил нечовечен с вас, в случай че извършите неточност. Той няма да я натрапва в лицето ви, а ще се постарае да направи по този начин, че да не я допускате още веднъж. Това, че вие сте позволили неточност, значи, че и той не е приключил задоволително приемливо работата си да ви образова.

 f boredpanda.com

Добрият началник предизвиква чиновниците си. Лошият - ги демотивира и смачква.

 f boredpanda.com

Добрият началник демонстрира и дава образец по какъв начин се прави вярно работата. Лошият - единствено знае, само че никой не го е виждал да я прави...

 f boredpanda.com

Добрият началник постоянно мисли за екипа. Той постоянно сплотява чиновниците и споделя "Ние ". Токсичният - споделя единствено "Аз! "

 f boredpanda.com

Лошият началник дава команди. Добрият - дава хрумвания.

 f boredpanda.com

Лошият началник заповядва. Добрият пита и поучава.

 f boredpanda.com

Виж още:
10 признака, че си гнусен началник Добрин Атанасов – началник готвачът, който основава "магия " от храна Кое качество ценим най-вече Шефе, уволнен си! Секси мъж и хубава храна - този готвач ще ви заплени!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР