Екипът на Boehringer Ingelheim България посвети тазгодишния ден на VTI

...
Екипът на Boehringer Ingelheim България посвети тазгодишния ден на VTI
Коментари Харесай

Екипът на Boehringer Ingelheim България с доброволческа програма в услуга на общността

Екипът на Boehringer Ingelheim България посвети тазгодишния ден на VTI (Value Through Innovation) в услуга на общността и облагородяване на околната среда, като избра да концентрира напъните си в София, Пловдив и Варна. В София, екипът от доброволци се погрижи за Социален дом „ Надежда “, където облагороди дворната среда с нови насаждения от рози и ободряване на пейките, създавайки една по-благоприятна среда за младежите, нуждаещи се от услугите на дома.

Във Варна, доброволците посетиха „ Карин Дом ”. Съвместно с управлението и родители на децата от вкъщи, екипът избра да подкрепи общественото предприемачество като направи топли шалове за идния зимен интервал. В Пловдив, чиновниците на компанията се включиха в подобряването на околната среда в парк „ Лаута “. С поддръжката на общината бяха засадени към 20 дървета – самодейност, целяща да направи парка по-приятен за разходки и отмора за локалната общественост.

Като част от самодейността, чиновниците избраха да облагородят околната среда в естествен парк Витоша, местността „ Тихия Кът “, където се погрижиха за една по-красива и приветлива зона за разходки и отдих. Част от дейностите включваха боядисване и възобновяване на дървените уреди в зоната за отдих, разчистване на канавките по протежението на екопътеката и създаване на дървен мост.

Денят на VTI (Value Through Innovation) е един от най-важните моменти в културния календар на Boehringer Ingelheim, в който чиновниците имат опция да отбележат достиженията на компанията и да осъзнаят, че всяко деяние оказва въздействие върху бъдещите генерации. Тази година самодейността се реализира под мотото " Улови сегашния миг " и слага фокус върху опциите, които дава днешния ден. Служителите се сплотяват към концепцията да работят на момента и да бъдат смели с цел да допринесат за по-добро бъдеще и здраве на хората по света.

Тази самодейност е част от дългогодишната традиция на Boehringer Ingelheim в грижа за общността, в това число и с присъединяване в разнообразни благотворителни действия. Фармацевтичната компания е отдадена освен в основаването на новаторски медикаменти, само че също по този начин е надълбоко ангажирана с подобряването на качеството на живот на хората и общностите по света. Чрез доброволческите начинания компанията цели да стимулира чиновници да вземат участие интензивно като пълноценна част от общността и е уверена, че взаимната работа е основна за реализиране на смяна. Доброволческите начинания са единствено един от методите, посредством които може да се реализира по-добро качество на живот за всички.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР