Екипът на Алея на славата“ отбеляза началото на новия сериал

...
Екипът на Алея на славата“ отбеляза началото на новия сериал
Коментари Харесай

„Алея на славата“ отбеляза началото на сериала с гала премиера

Екипът на „ Алея на славата “ означи началото на новия сериал на Нова ТВ с церемония премиера. Модерната фамилна поредност е още едно доказателство за дълготрайния ангажимент на „ Нова броудкастинг груп “ да влага в качествено кино наличие и интензивно да взе участие в развиването на киноиндустрията в България “, разясняват от малкия екран.

Част от премиерата в столично кино бяха актьорите от модерната фамилна поредност – Радина Боршош, Мак Маринов, Деян Донков, Свежен Младенов, Маргита Гошева, Ирини Жамбонас, Борислав Чучков, Сара Драгулева, Йордан Ръсин, Мария Сотирова, Ясен Атанасов, Васил Витанов, Александър Евгениев, Боряна Маноилова. Те минаха по аления килим, дружно с режисьора Виктор Чучков, сценариста Борислав Захариев, изпълнителния продуцент Светлин Нейнски и целия механически екип на продукцията. 

В „ Алея на славата “ опитваме да проникнем зад кулисите на кулинарията и да разкажем какво се случва в този свят, който познаваме отдалеко. Надявам се, че сериалът ще бъде доста забавен за феновете, разяснява Виктор Чучков. 

Актьорите Радина Боршош и Мак Маринов описаха, че въплъщаването в облиците на началник готвачи е било същинско предизвикателство за тях.



„ Когато прочетох сюжета, разбрах, че ще ми бъде мъчно да изиграя Али и да показва нейната професионална придирчивост, упоритост и гений. Тя е ранима и от време на време неуверена, има необикновен темперамент “, сподели за героинята си Радина Боршош.

Доверих се на този план поради хубавия сюжет и съм доста благополучен от този факт. Освен готвенето, имахме и доста други динамични и забавни моменти. По време на фотосите заживяваш с целия екип и те стават твое семейство. Оставам с доста хубави мемоари, добавя Мак Маринов, в ролята на Милен. 



Другият основен облик е този на един от най-хубавите готвачи в България – началник Лагадинов. В него ще се превъплъти Деян Донков.

„ Образът ми в този сериал е апетитен за пресъздаване. Основната съставна част, с която би трябвало да се работи в областта на което и да е изкуство, е любовта “, разяснява артистът от Народния спектакъл.   
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР