Екип от учени във Висшето Военноморско училище Никола Вапцаров във

...
Екип от учени във Висшето Военноморско училище Никола Вапцаров във
Коментари Харесай

Учени от Военноморското училище във Варна заснеха китайската станция над България

Екип от учени във Висшето Военноморско учебно заведение „ Никола Вапцаров ” във Варна, който следи орбитата на китайската галактическа станция, е съумял да снима прекосяването й над България в 8 часа през вчерашния ден - това заяви доцент Веселка Радева от катедра „ Математика и физика ” на Морското учебно заведение.

Четири осведомителни галактически организации по света следят придвижването на станцията, парчета от която се чака да паднат на земята, съобщи доцент Радева.

„ Най-точно предсказанието на САТ био осведомителна галактическа организация, която оповестява, че на 1 април в 6.23 универсално време или 9.23 Българско време плюс-минус 8 часа ще се случи този конфликт. Когато навлезе напълно на пътните елементи на атмосферата тогава ще се възпламени и ще наподобява на най- горните пластове като комета и ще стартира да се раздела на обособени части “, уточни тя.

„ Няма никаква заплаха за хората за заградите тъй като с доста огромна скорост за към минута, тя мина от Сърбия до Черно море и могат да паднат части и по тази причина не трябва никой да прибира такива части, тъй като в тях се чака да има хидразин, това е едно токсично вещество, в случай че се откри такова парче или сте чули екот или сте видели да пада нещо просто обадете на 112 с цел да може оторизирани хора в контейнери да приберат този материал другояче има голям риск за вашето здраве “, добави тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР