Екип от дизайнери разкри проект на своята невероятна нова концепция

...
Екип от дизайнери разкри проект на своята невероятна нова концепция
Коментари Харесай

Проектираха луксозна яхта с размери на самолетоносач

Екип от дизайнери разкри план на своята невероятна нова идея за мегаяхта за 450 милиона английски лири, въодушевена от римската архитектура.
Дългата 152 м „ Prodigium “ има басейни на три разнообразни равнища, а на горната палуба салонът е заобиколен от мраморни колони,пише в. „ Сън “, представен от БГНЕС.
 Колко скъпо е да притежаваш яхта или за какво фантазиите са скъпи Колко скъпо е да притежаваш яхта или за какво фантазиите са скъпи
Живко Коевски е от хората, които умерено можем да назовем авантюристи по душа. Въпреки че има техническо обучение и години наред...
Приличащият на замък транспортен съд съчетава цивилизования античен дизайн със модерни „ играчки “ и разкош и разполага с място за три хеликоптера и осем джета.
Със своите 34 метра ширина неповторимата и стилна яхта е и най-широката „ лодка “, замисляна в миналото, само че все пак ще може да доближи смазваща скорост от към 22 възела.
Тази единствена по рода си мегаяхта има общо шест разнообразни етажа, а главната жилищна повърхност е на горното равнище и е проектирана да наподобява на акула.
Елегантният карбонов и алуминиев транспортен съд има и " частно пристанище " в задната си част, което може да побере " по-малки " яхти с дължина до 30 метра.
Поне 40 посетители биха могли да останат на яхтата едновременно и за тях ще се грижи екип от съвсем 30 чиновници и екипаж.
 Руски олигарх заплати положение, с цел да зареди яхтата си с гориво в турско пристанище Руски олигарх заплати положение, с цел да зареди яхтата си с гориво в турско пристанище
Роденият в Узбекистан съветски олигарх Алишер Усманов заплати малко положение, с цел да зареди суперяхтата си с гориво в турско пристанище.&nbs...
На горната палуба, в случай че гостите желаят да изследват океана от друга позиция, има място за до три хеликоптера едновременно.
Говорителка на дизайнерите,, съобщи: „ Prodigium е втората от въодушевената от природата мега яхта, която господин Лазарини създава и първата, въодушевена от лебед. Най-новият ни дизайн се въодушевява от древноримската архитектура, а частите също са въодушевени от формата на акула. "
По-рано тази година 126-метрова суперяхта, някогашна благосъстоятелност на съоснователя на Microsoft Пол Алън, беше продадена за 295 милиона евро.
Мегаяхтата, наречена " Октопод ", има потенциал за 26 пасажери, които могат да бъдат ситуирани в 13 каюти, дружно с две хелипорта, седем лодки и дребна жълта подводница, която може да одобри осем души за две седмици под вода.
Лодката разполага и с нощен клуб, кино, баскетболно игрище и звукозаписно студио на борда - употребявано от Мик Джагър, както и наблюдателна площадка със стъклено дъно, басейн, хидромасажна вана и библиотека.
 BMW трансформира 7-Series в първокласна яхта BMW трансформира 7-Series в първокласна яхта
Подразделението BMW Individual, което се занимава с индивидуализация и персонализация на моделите на BMW, означи 25-годишнината си с...
Ето по какъв начин наподобява планът:

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР