Екип от американски изследователи установи, че главната причина за изневерите

...
Екип от американски изследователи установи, че главната причина за изневерите
Коментари Харесай

Липсата на любов е основната причина за изневяра

Екип от американски откриватели откри, че основната причина за изневерите е неналичието на обич, написа в. " Индипендънт ".


Учените организираха изследването с 495 пълнолетни на междинна възраст към 20 години. Всеки от участниците беше запитан дали е изневерявал и за какво. Така учените стигнаха до извода, че съществуват седем основни аргументи да лъжем колегата си. Отлетялата обич е главната причина за 77 % от хората. Те споделиха, че са потърсили неразрешена връзка, тъй като към този момент не са влюбени в половинката си. Според специалистът по връзки Челси Трескот, това по-скоро значи, че кръшкачите не усещат любовта на колегата си.

Сексуалното многообразие е втората по известност причина. Много хора дадоха отговор, че желаят " по-голямо многообразие от полови сътрудници ". 41 % от хората споделиха, че не се усещат обвързани с половинката си.
" Бях толкоз пиян/а " може да наподобява като най-древното опрощение, само че то важи за доста прелюбодейци, в действителност за 70 % от тях. Алкохолът обаче може да замъгли преценката на човек, само че не може да го направи изцяло друга персона. Прелюбодеянието не е нищо друго, с изключение на коктейл от страсти.

Повече от половината участници в проучването признаха, че несигурността им ги кара да изневеряват. Мотивацията им е да подсилят самочувствието си. Изглежда гимназистът продължава да живее в някои хора. Гневът е повода 43 % от запитаните да прелюбодействат. Дали те си връщат за това, че и на тях са им изневерили, или са имали вбесяващ ден в офиса, което ги кара да се отдадат на ласките на буен сътрудник, не е ясно.

Приблизително една трета от доброволците са изневерили, тъй като им се е правело секс. По-голямата част от тези, които избират секса като основна причина, са мъже. В същото време, дамите са по-склонни да показват като причина пренебрегването или игнорирането им във връзката.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР