Екатерина Тихонова – по-малката дъщеря на руския президент Владимир Путин,

...
Екатерина Тихонова – по-малката дъщеря на руския президент Владимир Путин,
Коментари Харесай

Малката дъщеря на Путин даде първото си интервю

Екатерина Тихонова – по-малката щерка на съветския президент Владимир Путин, даде първото си телевизионно изявление, отдадено на научни проучвания, за държавната телевизия Россия 1.

В началото на декември Тихонова се появи за малко в централната вечерна емисия вести и приказва за напредъка на технологиите, ориентиран към контрола на електрическите импулси в мозъка. Тя бе показана като заместник-директор на Института за математически проучвания на сложни системи в Московския държавен университет и шеф на изследователската компания „ Инопрактика “.

„ Много е значимо един невроцентър да се гради на синергията на тези технологии и действителното търсене от страна на стопанската система “, сподели тя, предава Труд.

„ Откровено можем да кажем, че човек опознава както опциите на технологията, по този начин и своите лични “, добави Тихонова.

Кратката поява на Тихонова е единствената, съгласно съветската система за мониторинг „ Медиялогия “, като се изключи дребния демократичен ефирен канал „ Дожд “.

През 2015 година в няколко медии се появи информация, че точно Екатерина Тихонова, чието име се появява и като Катерина, е щерка на съветския президент Владимир Путин. През 2018 година щатската хазна разпознава Тихонова като щерка на Путин, написа dunavmost.com.

Досега Кремъл не е потвърждавал публично тези изказвания. През 2015 година на публично питане, дали Тихонова е щерка не Путин, отговор не бе получен.

Катерина Тихонова носи името на баба си по майчина линия. Тя е родена през 1986 година в Дрезден. Следвала е Японистика и Ориенталистика в Санкт Петербург. Смята се, обаче, че тази информация не е вярна и служи за отклонение на вниманието от дъщерята на съветския президент.

Личният живот на Путин е нещо като държавна загадка. Това, че въобще бе коментиран разводът на Путин майката на Екатерина – Людмила, бе извънредно необикновен ход от страна на президента. През 2014 година Тихонова се омъжва за Килил Шаламов – наследник на приятеля на Путин – Николай Шаламов. През 2017 година двойката се разделя, а с това завърши и кариерата на Килрил Шаламов като стопански консултант в Кремъл.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР