Екатерина Мичева от София е 104-ият тото милионер на България,

...
Екатерина Мичева от София е 104-ият тото милионер на България,
Коментари Харесай

България със 104 тото милионер

Екатерина Мичева от София е 104-ият тото милионер на България, оповестиха от Българския състезателен тотализатор. Тя позна печелившата композиция в играта "Тото 2 - 6 от 49 " по време на тегленето на числата в 72-и тираж на 08.09.2019 година и взе 2 284 132 лева, оповестиха от пресцентъра на Българския състезателен тотализатор.

“Късметлийката на семейството” – по този начин била наричана Екатерина от своята майка и счита, че тъкмо това предопределило нейния триумф. 104-ят участник сграбчил седемцифрена сума от тотото споделя, че облагата ѝ идва по завещание. Дълъг е описът с печеливши от тотализатора в нейната фамилия. Но всички до момента достигали най-вече до 5 познати цифри.

Само Екатерина съумяла да разгадае печелившите 6. И то тъй като се доверила на усета на татко си. Той бил този, който ѝ предложил комбинацията за милиони. Дългогодишният опит и неизменност в тото игрите на бащата очевидно помогнали на Екатерина да нацели 6-те печелившни цифри. Осланяйки се на неговата заръка, Екатерина се трансформира в милионер за по-малко от минута.

Тя взела участие в 72-и тираж със система за кратко записване. Така с изключение на шестица спечелила една петица, четири четворки и една тройка за над 13 000 лв.. Числата, които включва в системата си имат сантиментална стойност - рождени и други значими за фамилията дати. Екатерина схваща за благосъстоянието си, когато ревизира фиша си онлайн.

Тя продължава фамилната традиция и също като татко си не пропуща тираж. Новият тото милионер към този момент възнамерява екскурзия за цялото семейство. Екатерина мечтае да обиколи Европа, а измежду любимците ѝ са Лондон, Париж и Рим. Докато отдъхват, тя и цялата фамилия дружно ще вършат проекти по какъв начин да влагат милионите.

Екатерина споделя, че цени високо задачата на Български състезателен тотализатор да подкрепя спорта у нас. 33% от всички приходи на тотото се заделят за развиването на физическата просвета и спорта у нас.

След тегленето на печелившите цифри в 73-ия тираж на числовите игри на Български състезателен тотализатор, джакпотите в тях не престават да нарастват. За идващия тираж в неделя облагите ще доближат общо 6 265 000 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР