Екатерина Димитрова е от Бургас, но живее в село Константиново

...
Екатерина Димитрова е от Бургас, но живее в село Константиново
Коментари Харесай

Бруталната истина за щастливците, спечелили милиони от Националната лотария


Екатерина Димитрова е от Бургас, само че живее в село Константиново и от там си купува печелившия билет. Купува го на Архангелов ден – и още на място в магазина схваща, че талончето й е печелившо. Печели 1 милион лв.. В първия момента шокът е огромен, показа Екатерина в предаването " 120 минути “. 

Обадих се по националния телефон и на другия ден – в  София, споделя още тя. Когато в офис на компанията й дават да подпише документи, схваща, че ще й изплатят 200 000 лв., а другите ще получава на вноски по 40 000 всяка година за идващите 20 години.

" Спадна настроението като разбрахме, споделих, че не съм съгласна “, уточни още Екатерина Димитрова.   

" Отговориха ми, че това не зависи от тях, а това го постанова Държавната комисия по хазарта и те като всички останали би трябвало да съблюдават този закон и не могат да го нарушат “, сподели още дамата.

Тя попита по какъв начин страната е направлявала този орган. 

" Какво вършим, в случай че стане нещо с компанията, попитала Екатерина Димитрова, само че от лотарийната компания й дали отговор, че има специфичен фонд с парите на печелившите. 

Първата вноска от 40 000 лева трябвало да пристигна на 28 февруари, само че не е получена. " Свързах се с компанията по телефона, само че ми дадоха отговор, че сметките им са запорирани “, изясни Екатерина.

Друг " милионер “ – Димитър Миряев, взел единствено 240 000 лева от 1 милион облага. 

" Нямам съмнения да изляза да кажа по какъв начин стоят нещата. Защо държавната комисия по
хазарта е одобрила разпоредбите да се изплащат облагите за период от 20 години, а лиценз се дава за 10 години “, съобщи той.   

Около 20 индивида сме се преброили до в този момент, събрали сме се в група и сме решени да не оставим нещата по този начин, безапелационна беше Екатерина Димитрова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР