Ежедневно британската кралица е заобиколена от множество хора - персонал

...
Ежедневно британската кралица е заобиколена от множество хора - персонал
Коментари Харесай

Ето кои са придворните дами, които знаят тайните на кралица Елизабет Втора

Ежедневно английската кралица е заобиколена от голям брой хора - личен състав и придворни, написа каналът " Royal News " във vbox7. Ето и кои са най-приближените хора до Елизабет II.

Лейди Сюзън Хъси, баронеса на Северен Брадли

Лейди Сюзън е придворна дама на кралицата от 1960 година Оттогава тя е неотменно до английския монарх при публични събития и пътувания.

Сюзън Роудс

Сюзън също е придворна дама на кралицата. Тя заема тази позиция от 2017 година Сюзън е омъжена за Саймън Роудс, който е наследник на Маргарет Роудс, братовчедка на кралицата и нейна придворна дама до 2002 година

Анджела Кели

Британската фешън дизайнерка е персонална шивачка на кралицата от 2002 година и основава всички нейни тоалети, от дневни рокли до вечерни тоалети. Тя дава отговор и за разтъпкването на новите обувки на кралицата, защото носят един и същи номер.
свързани новини6244на 28.11.2021
Джон Уорън

Джон е състезателен консултант на кралицата. Той е с нея по време на разнообразни надпревари, конни надбягвания и спортни мероприятия.

Сър Джеки Стюърт

Бившият играч от Формула 1 е непосредствен другар на кралицата. Двамата постоянно са дружно на празнични събития.

Лейди Памела Хикс

92-годишната лейди Памела е близка с кралското семейство от доста години. Тя е щерка на лорд Луис Маунтбатън и пра-правнучка на кралица Виктория, което я прави братовчедка на принц Филип и втора братовчедка на кралицата. Лейди Памела е шаферка на Нейно Величество и нейна придворна дама.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР