Ежедневието на Джейн Фонда не се е променило особено от

...
Ежедневието на Джейн Фонда не се е променило особено от
Коментари Харесай

И на 85 години Джейн Фонда не излиза с мъже над 20 години

Ежедневието на Джейн Фонда не се е трансформирало изключително от 80-те години насам. Това признава самата актриса и гуру на домашните тренировки, която въпреки и към този момент на преклонните 85-години, не стопира всеки ден да прави своите извършения.
Прочетете още
Джейн Фонда е известна и с необикновените си възгледи за връзките. Така да вземем за пример през 2018 година тя декларира, че в никакъв случай повече няма да върви по срещи, а през 2021 година прибавя, че просто няма предпочитание да влиза в сантиментална връзка с който и да било.

Наскоро Джейн Фонда показа своя нов нетрадиционен взор върху любовта и срещите по време на изявление за подкаста Absolutely Not на комедиантката Хедър Макмехан.
Keep it fresh, keep it tight for @Jane Fonda
Когато беше разпитана за това по какъв начин се оправя със срещите през 80-те ѝ години, Фонда хвърли бомба, заявявайки: " Срамувам се да кажа това, само че ако трябва да имам любовник, той би трябвало да е на не повече от 20 година "

А откакто беше запитана за какво точно на 20 година, Джейн непоколебимо дава отговор: " Защото не одобрявам остаряла кожа. "  И до момента в който Макмехан и продуцентите избухнаха в смях, Фонда остана много сериозна, добавяйки: " Наистина не одобрявам. "

Интервюто, което стана необятно разпростанявано в медиите и обществените мрежи, провокира вълна от реакции както от почитатели, по този начин и от критици. Някои приветстват Фонда за нейната нефилтрирана почтеност, до момента в който други повдигат вежди от нетрадиционните й желания за срещи.

Това не е първият път, когато Фонда приказва намерено за персоналния си живот. Тя постоянно споделя за преимуществата на живот без сантиментална обязаност и оспорва публичните правила във връзка с стареенето и връзките.

Опитната актриса, известна със своята популярна кариера, траяла десетилетия, също разкрива прозрения за неповторимата си позиция за " израстването ". Джейн Фонда по-рано съобщи, че се усеща " по-млада в този момент, в сравнение с когато бях на 20 години ". Според нея това подмладяване е резултат от 70-годишен блян " да станем млади ".

Източник: lifestyle.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР