Ех, тази мода от 90-те... Продължава да е все така

...
Ех, тази мода от 90-те... Продължава да е все така
Коментари Харесай

5 тенденции от 90-те, които се завръщат тъкмо навреме за пролетта

Ех, тази мода от 90-те... Продължава да е все по този начин настояща и като че ли няма изгледи това скоро да се промени. Затова, обнадеждени от идващата пролет, към този момент се оглеждаме за нови придобивки, с които да въоръжим дрешника си, с цел да сме в крайник с трендовете.

Жилетките

Едва ли има нещо по-лесно и комфортно, което да наметнем в по-топлите дни. Нямаме самообладание да приберем зимните якета най-малко до идната зима и да се завърнем към по-леките облекла. А най-хубавото е, че жилетките могат да наподобяват и изискан, изключително в къса кройка.
 Снимка 566416

Чорапи до коляното

Не, не ги носи единствено Пипи. Модерни бяха и преди 30 години, съвременни са и в този момент. Дали ще изберем пъстър модел или пък черната транспарантна класика, няма да сгрешим. Важното е да ги съвместим с обичана пола. Тогава към този момент в действителност пролетта ще се усеща във въздуха.
 Снимка 566415

Камуфлажните панталони

И в случай че въпреки всичко избираме да носим панталони, само че и да разнообразим денима, то камуфлажните са настоящата опция. Няма подозрение, че притеглят и погледи - Приянка Чопра ги облича даже за публично събитие - несъмнено е фешън ентусиазъм.
 Снимка 566412

 Mango, еко денимът и новата устойчива сбирка на испанския бранд
Брандът, който даде обещание еко деним

Mango и зелените практики

Очилата във формата на котешко око

Време е и за аксесоарите. Слънчевите очила са наложителни за пролетта и лятото, а наклонността водят тези с рамки във формата на котешко око. Веднага ни връщат в 90-те. А в този момент ги носи и Аня Тейлър-Джой.
 Снимка 566414

Карираните ризи

Хем по-ежедневни, хем няма по какъв начин да изглеждаме напълно неглиже щом комбинацията е с дънки да вземем за пример. Или даже и къси панталони, в случай че температурите са още по-благосклонни. За това комбиниране ентусиазъм е Зендая.
 Снимка 566410
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР