Ех, лято… по темата за този така любим на всички

...
Ех, лято… по темата за този така любим на всички
Коментари Харесай

10 летни спомена, които ни топлят през зимата

Ех, лято… по тематиката за този по този начин обичан на всички ни сезон е изписано толкоз доста, че надали би могло да се каже нещо ново.

Красотата и магията на дългите летни дни може да се разбере най-добре, единствено като се изживее. На прага на зимата обаче лятото е в режим „ изчакване “ и единствено споменът за него ни дава доза оптимизъм, че то отново ще се върне…

Ето къс лист на 10 приказни моменти, които постоянно ни сгряват през мрачната зима:

1. Мирисът на море

Логично го слагаме на върха в подреждането. Без значение дали сме били на отмора за три дни или цяла седмица, морските капки, напоили косите ни, и писъкът на гларусите постоянно ще ни връщат върху пясъка, хавлията и бонус аромата на мохито в ръка.

2. Изгревите и залезите

 10 летни загатна, които ни топлят през зимата

Не, не са идентични през цялата година! Лятото съумява да улови слънцето в специфичен тип мрежа – като че ли то не е себе си в месеците от юни до август. Сякаш и то не желае да залязва, с цел да не попречи на миговете, които изпълват с боязън сърцата ни. Да посрещнем изгрева на плажа е едно от най-хубавите преживявания по принцип (не става въпрос единствено за July morning, а за всеки един летен ден, в който имаме щастието да издебнем по какъв начин слънцето се прокрадва край морето).

3. Студената бира

Всяка бутилка си заслужава възможната болежка в гърлото на идващия ден. Комбинацията „ лято и бира “ по мощ може да се съпостави само с „ ракия и шопска салата “ – по този начин де, класика. На море или на планина, това е едно от простите удоволствия, за които си спомняме, до момента в който пием греяно вино на Коледния базар.

4. Сезонната работа

 10 летни загатна, които ни топлят през зимата

Човек и добре да живее, от време на време му се постанова да работи на морето. Не е неистина, че това са едни от най-хубавите летни мемоари (в множеството случаи). Запознаваме се с нови хора, някои – българи, други – не. И неумишлено започваме да мислим в вероятност за бъдещето. Работата в туристическия отрасъл дава поле за хрумвания по отношение на бъдещото ни развиване. И ето по какъв начин през лятото решаваме, че желаеме да научим немски, а през декември към този момент вървим на курсове.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР