Ех, че красива и вдъхновяваща е пролетта! Иска ни се

...
Ех, че красива и вдъхновяваща е пролетта! Иска ни се
Коментари Харесай

Зареждане на момичешката радост, която ни е толкова необходима

Ех, че красива и вдъхновяваща е пролетта! Иска ни се да черпим от всичко с цялостни сили – от прясната храна, от красивите нови облекла и аксесоари, да подновим прическата и да подхраним косата и лицето! За всички тези ритуали за благополучие, които единствено ние дамите разбираме какъв брой са значими, може да намерите точните формули за хубост на ревюто Mish Mash Easter Edition 2022.

Разходете се по Ларгото пред Президентството на 16 и 17 април и изберете всичко това, което ви прави щастливи! Това е скъпата инвестиция в нашето положително въодушевление за дълго време! И за споделени усмивки си приятелки и приятна компания.
 Филип Аврамов осмя селфито на министъра на културата 9 апр 2022 | Министърът на културата Атанас Атанасов (ПП) пусна нетипично видеопослание от кабинета си нощес, което обиколи...


AYAN

AYAN® е българска марка за висококачествена натурална козметика с естествени, безвредни и екологично чисти съставки. Ако усещате кожата си нечиста, мазна или пък податлива към формиране на акне, тази козметика предлага точната формула за хубост.

AYAN® предлага лавандулова вода спрей - прелестен артикул - решение за проблематична кожа. Спреят се употребява заран преди дневния крем, с цел да отстрани непотребния себум, да успокои кожата и да й даде антибактериална грижа. Лавандуловата вода се нанася и вечер преди масажното олио, с цел да почисти в дълбочина. Нанася се с непосредствено изпръскване върху лицето.

Маската за лице на AYAN пък възобновява и дава забележими резултати още след първо нанасяне поради комбинацията от деликатно подбрани съставки. Може да търсите артикул за надълбоко разчистване на кожата на лицето и тази марка ще ми предложи олио за надълбоко разчистване. Това е незаместим обред за чиста, здрава, подхранена и хидратирана кожа. На щанда на AYAN ще намерим още дневен или нощен крем и артикули за лицето с високо качество и толкоз магически мирис.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР