Ефирните рокли от коприна или сатен са от онези модни

...
Ефирните рокли от коприна или сатен са от онези модни
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи с най-нежните и ефирни рокли

Ефирните рокли от коприна или сатен са от тези фешън, в които девойките бързо се влюбваме. Носим ги даже и през зимата под най-топлите и пухкави палта, с цел да стигнем до някое празненство, само че пък през лятото можем да нямаме нищо друго върху себе си, с изключение на роклята. Особено в случай че сме край брега на морето, когато можем да се разхождаме боси с цялото си лятно равнодушие. Най-често е в миди дължина, само че харесваме и мини моделите. 
               

Харесва ни по какъв начин изящната материя гали кожата и ни носи чувство за лекост и хладина в най-топлите дни. Освен това моделите вид „ нощница “ минават от сезон в сезон и постоянно се отличават със своята фина грациозност и минималистичен почерк. Моделите в по-пастелни или ярки цветове могат да се трансфорат в идеалния аутфит, в случай че сме канени на женитба или на градинско празненство. В по-хладните дни можем да носим тениска или фина блуза под тях.
               

Освен боси по пясъка, тези рокли можем да комбинираме с на висок ток, с чехли, комфортни сандали и даже с кецове или летни боти. Обикновено правия им контур обрисува леко тялото, само че в случай че желаеме да подчертаем талията, можем да прибавим някой тъничък железен колан. Можем да сложим и бижута, само че сигурно нежни и минималистични, тъкмо като моделите, които откриваме на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР