Ефективното взаимодействие между Русия и Беларус не влиза в плановете

...
Ефективното взаимодействие между Русия и Беларус не влиза в плановете
Коментари Харесай

Русия пожела много „здраве” на НАТО

Ефективното взаимоотношение сред Русия и Беларус не влиза в проектите на НАТО, написа в " Телеграм " говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС.

Говорителката направи този коментар в отговор на думите на генералния секретар на алианса Йенс Столтенберг, който изрази съществено безпокойствие от съдействието сред Москва и Минск, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ето ви отговора на въпроса за какво Западът по този начин неистово се е заел с Беларус. Нормалното дейно взаимоотношение сред двете страни не влиза в проектите на НАТО. Трябва непрекъснато да се намесват във вътрешните работи, ту на едната, ту на другата страна, или по едно и също време и на двете, единствено и единствено да не позволен естествения ход на взаимноизгодната интеграция. Що се касае до готовността " да се пази всяка страна членка на алианса от опасността, произлизаща от Москва и Минск ", то би ми се желало по традиция да пожелая на НАТО и генералния му секретар здраве, което е директно обвързвано с превъзмогването на старите уплахи и избавянето от маниите за гонене ", сподели Захарова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР