Едвам се събрах, не си спомням как се обадих на

...
Едвам се събрах, не си спомням как се обадих на
Коментари Харесай

Разтърсващо. Вижте Какви Са Били Последните Думи На Стефан Шарлопов Към Любимата Му Боряна

Едвам се събрах, не си припомням по какъв начин се обадих на водача, по какъв начин станах и направих закуска на децата, тъй като не можех да им причиня това. Вечерта преди този момент да се случи той сподели, че го боли главата и има високо кръвно - 165. Взе хапче, спадна кръвното. Той не вярваше, че на него това ще му се случи ", върна се обратно във съдбовния за нея и брачна половинка ѝ ден - 5 февруари 2018 година.

" Стефан беше всичко за мен - другар, с който мога да споделя всичко, мой брачен партньор, мой татко. Негов другар споделяше, че в случай че видиш Шарлопов да хвърля пет лв. в калта, хвърли 10, тъй като ще спечелиш. Той беше целият ми свят. Липсва ми най-вече в това моментите, в които се смеехме като деца без нищо ", показа още тя.

" Тази една година ме накара да обръщам повече внимание на фамилията си, тъй като не знае какво ще е другият момент. Всичко се промени. Имах моменти, в които пропадах и часове гледах в една точка, дали го върша вярно. Правя това, което най-добре мога. Оттук нататък каквото стане ", сподели Бояна по какъв начин се е трансформирало всичко след гибелта на брачна половинка ѝ.

" Не остави нито един заем. Това демонстрира, че беше правилен даже и към фамилията си. С Ева в никакъв случай не сме били толкоз близки. Той съумя да ѝ съобщи своите уроци. Беше ни мъчно сега, в който да вземем рушение дали да бъдем пасивни акционери и да наемем хора, които да правят тази работа. В последна сметка взехме решение да бъдем дейни акционери ", сподели вдовицата на предприемача.

" Той ме предложения на вечеря, беше цялостен неуспех. Той говореше, а аз мълчах. Мислех си, че няма да има втора среща. Тогава видяхме, че си приказваме на един език. На третия месец към този момент бях бременна. Паля си по една цигара единствено, с цел да усетя, че е до мен. 17 години пушеше непрестанно до мен ", спомни си първата им среща и първите дни на любовта им Бояна Шарлопова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР