Едва седмица след като парламентът се премести да работи в

...
Едва седмица след като парламентът се премести да работи в
Коментари Харесай

Пълно неведение в парламента, журналистите отново без звук и картина

Едва седмица откакто Народното събрание се реалокира да работи в постройката на някогашния Партиен дом, където ремонтът на новата пленарна зала глътна милиони левове на българския поданик, голям брой механически проблеми не престават да пречат на работата на публицистите в постройката.

Освен че останаха изцяло изолирани в стая на приземния етаж, с отсечен достъп до народните представители и неспособност да задават въпроси, представителите на медиите тази заран се изправиха пред следващата пречка да правят работата си – цялостна липса на тон и картина от сякаш пригодените особено за това монитори, което направи невероятно нито да чуват, нито да виждат, а оттова и да отразяват протичащото се в пленарната зала.

Нещо повече – сътрудниците с краткотрайни пропуски за достъп до постройката пък бяха строени на опашка пред вратата поради бъг в системата и закъсняха за началото на съвещанието. Информация за протичащото се никой не се почувства задължен да даде.

Въпреки многократните уверения на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, че на публицистите в постройката ще бъдат показани всички благоприятни условия да правят професионално отговорностите си и да осведомят обществеността за работата на националните избраници, това до момента по този начин и не се случва.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР