Едва през септември 2023 г. Google добави раздел за коментари

...
Едва през септември 2023 г. Google добави раздел за коментари
Коментари Харесай

YouTube Music актуализира своя раздел за коментари в Android и iOS

Едва през септември 2023 година Гугъл добави раздел за мнения към YouTube Music. И шест месеца по-късно компанията го актуализира в приложението YouTube Music за Android и iOS.

Преди това, когато щракнете върху бутона за мнения от екрана „ В момента се възпроизвежда “, приложението отваряше панел с раздела за мнения в горната част на екрана за възпроизвеждане. Това закриваше обложката на албума, информацията за песента и контролите за възпроизвеждане.

Сега, когато щракнете върху бутона за мнения от екрана „ В момента се възпроизвежда “, приложението отваря панел с раздел за мнения, само че в това време свива екрана за възпроизвеждането до миниплейър и го демонстрира над раздела за мнения. Този мини плейър изобразява заглавието на песента и изпълнителя и се появяват бутоните за пускане/пауза и стрийминг. Благодарение на новия дизайн можете да преглеждате информацията за песента и да имате достъп до главните контроли, даже до момента в който преглеждате мненията.

Говори се, че Гугъл ще внедри тази смяна единствено за смарт телефоните с Android и iOS, само че не и за таблетите. Очаква се новият образ на панела за мнения да бъде разполагаем в бъдещата актуализация на приложението.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР